"Να παραιτηθεί ο μαρξιστής κομισάριος Ρουπακιώτης... έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες"


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για το τραγικό  γεγονός που συνέβη τον περασμένο Μάιο στην πόλη των Πατρών, όπου δολοφονήθηκε άνανδρα και αναίτια έξω από το σπίτι του ο Αθανάσιος Λαζανάς από συμμορία αφγανών.
Εκείνο το βράδυ κανείς δεν συνελήφθη και στη συνέχεια μετά από μπαράζ κινητοποιήσεων και με πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής που πολιόρκησε τον παράνομο καταυλισμό των λαθρομεταναστών, ο καταυλισμός ξηλώθηκε.
Τελικά, η αστυνομία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε έναν εκ των τριών αφγανών, ο οποίος δήλωσε ανήλικος και με την αποδοχή της δικαιοσύνης οδηγήθηκε σε φυλακές ανηλίκων.
Στις 19 Νοεμβρίου μετά από 6 μήνες φυλάκισης ο αφγανός μεταφέρεται σε ξενώνα φύλαξης, ουσιαστικά «ξενοδοχείο» από όπου μέσα σε 4 μέρες αποδρά και δεν παρευρίσκεται στη δίκη του. Φυσικά, ο Ρουπακιώτης δεν έκανε τίποτα για το περιστατικό, ενώ η Ελληνική κοινωνία συνεχίζει να αιμορραγεί από τη μάστιγα των εγκληματιών λαθρομεταναστών που δολοφονούν συμπολίτες μας. Άμεσα πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουπακιώτης και να τεθεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί λαθρομετανάστης, καθώς και οι ποινές να εκτίονται σε κέντρα κράτησης όπου θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου.