Προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής και στα σχολεία


Καθώς τα παπαγαλάκια του κατεστημένου δεν δύνανται να αντιμετωπίσουν την αθρόα άνοδο της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν με κάθε παράνομο τρόπο και με όλα τα μέσα που τους παρέχει η «δημοκρατία» να επέμβουν στην ελεύθερη σκέψη ακόμα και των μαθητών.
Παρατηρούμε εντόνως κατάπτυστη πολιτική προπαγάνδα εντός των σχολείων, πάντα αριστερίζουσα και από καθηγητές με έντονη πολιτική δράση, κατά της Χρυσής Αυγής. ...




Συγκεκριμένα, παρουσιάζουν συνεχώς διαστρεβλωμένα διάφορα ιστορικά γεγονότα και φυσικά καλύπτουν κάθε φορά τα εγκλήματα των κομμουνιστών, κάνοντας ιστορικά αφιερώματα στον Άρη Βελουχιώτη. Με αυτή την αντιπαιδαγωγική ιστορική αναδρομή των καθηγητών θεωρούν ότι δεν ξυπνούν βίαια ένστικτα στα παιδιά… Αλλά η συνέχεια είναι εξίσου δραματική για την νεολαία, καθώς οι εν λόγω συζητήσεις καταλήγουν σχεδόν πάντα  με φράσεις του τύπου: «Απομονώστε τους φασίστες, ψηφίστε ό,τι θέλετε εκτός από τους φασίστες» εννοώντας την Χρυσή Αυγή. Αυτό όμως που τους ενοχλεί είναι ότι η προπαγάνδα τους δεν περνάει, ενώ σχεδόν σε κάθε τάξη υπάρχουν παιδιά που δεν τρώνε κουτόχορτο και ρωτάνε: «Τι έχετε να πείτε για τα εγκλήματα των κομμουνιστών;».
Εκεί φυσικά δεν παίρνουν καμία απάντηση, ενώ συνήθως οι εν λόγω «παιδαγωγοί» λένε ότι όλα αυτά είναι ψέματα και οι κομμουνιστές δεν έχουν εγκληματήσει ποτέ εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας, αποσιωπώντας φυσικά την σφαγή στον Μελιγαλά.Αυτό είναι το παιδαγωγικό σύστημα της Ελλάδας που με κάθε τρόπο δηλητηριάζει την νεολαία. Φανταστείτε την διαστρέβλωση της ιστορίας που διδάσκεται στα σχολεία αλλά και την τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί σε όποιον μαθητή εκφράσει αντίθετη άποψη και δεν πειθαρχήσει με τις υποδείξεις των καθηγητών του. Όσες όμως «ενημερώσεις» κι αν κάνουν στην Ελληνική νεολαία, δεν πρόκειται να σταματήσουν το Εθνικιστικό ποτάμι, που δεν γυρίζει πλέον πίσω. Αντίθετα, δείχνουν τον τρόμο τους μπροστά μας και οι πρακτικές τους αποδεικνύονται ανώφελες!