Ομηρίες και προπηλακισμοί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από τα "Τάγματα Εφόδου" της αριστεράς

Έδρασαν πάλι τα «Τάγματα Εφόδου» της αριστεράς (και της… προόδου), κάνοντας «αντίσταση και πάλη» σε πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης!
Έτσι, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα έληξε η ομηρία (!!!) του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Χρήστου Κωνσταντάτου, τον οποίο και είχαν κρατήσει όμηρο από τις 11 το πρωί μέσα στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο, καμιά 20αριά «κοινωνικοί αγωνιστές» – αναρχοκομμουνιστές, σε ένδειξη… διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στο καταστατικό της λειτουργίας των φοιτητικών εστιών. Φυσικά, η ομηρία έληξε όταν…


βαρέθηκαν οι «κοινωνικοί αγωνιστές», γιατί ως γνωστόν η κυβέρνηση του πανικόβλητου Αντωνάκη Σαμαρά δε δίνει ποτέ εντολή στην αστυνομία να παρεμβαίνει και να επιβάλλει το νόμο και την τάξη στο (δήθεν κατηργημένο…) πανεπιστημιακό άσυλο του αριστερού τραμπουκισμού.
Επίσης, μάλλον η ίδια συμμορία (ή κάποια άλλη, του ιδίου φυράματος) επιτέθηκε και κακοποίησε τον καθηγητή του Α.Π.Θ. Παυλίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο λιπόθυμος.
Οι σχετικές ειδήσεις έχουν περάσει στα «ψιλά» των καθεστωτικών ΜΜΕ (γιατί άραγε;), ενώ τα κανάλια που αναφέρθηκαν στο γεγονός απόφυγαν επιμελώς να αναφερθούν στη μαρξιστική πολιτική ταυτότητα των συμμοριτών, μιλώντας για… αγνώστους!!!
Ε ρε και να ’ταν χρυσαυγίτες τι θα γινόταν! Κάθε 5 λεπτά θα έβγαζαν έκτακτο δελτίο…



ethnikismos.net