Ο Γεώργιος Χαραλάμπους υποψήφιος για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας με το ΕΛΑΜ


Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του υποψηφίου για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΛΑΜ στην πράσινη γραμμή. 
H αίθουσα χωρητικότητας πεντακοσίων και πλέον ατόμων αποδείχτηκε πολύ μικρή  για να χωρέσει τους υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αφού υπερχείλισε και υπάρχει αρκετός κόσμος και εκτός αυτής.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ >>>







Ιδιαίτερα συγκινητική και ενθαρρυντική για τον Αγώνα των Ελλήνων και Κυπρίων Εθνικιστών ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, ο οποίος υποδέχτηκε με θέρμη τόσο τον Πρόεδρο του Κινήματος, όσο και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Γεώργιος Χαραλάμπους, ευχαρίστησε στην ομιλία του τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και το πολιτικό συμβούλιο για την επιλογή του. Παρουσιάζοντας τις θέσεις του, οι οποίες θα βγάλουν την Κύπρο από τη δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει, ο Γιώργος Χαραλάμπους τάχθηκε κατά του μνημονίου, υποστήριξε τη σωστή εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου, απαίτησε κατάργηση όλων των επιδομάτων που καταβάλλονται στους αλλοδαπούς και τους Τουρκοκύπριους και άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, αντιμετώπιση της ανεργίας και διαγραφή χρεών με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Ο Γιώργος Χαραλάμπους γεννήθηκε στο χωριό Λύμπια το 1966 και έχει τρία παιδιά. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Λευκωσίας και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μέλος του ΕΛΑΜ από της ίδρυσής του, το 2008.

Ο συναγωνιστής Λαγός σε μια σύντομη ομιλία, έδωσε το μήνυμα πως η Ελλάδα που θέλει η Χρυσή Αυγή έχει την Κύπρο ως αναπόσπαστο μέρος της.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έδωσε απαντήσεις σε όλους αυτούς που με ανακοινώσεις πολεμούσαν την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ανέφερε πως πρέπει να εργαστούμε σκληρά, για να επιτύχουμε. Επισήμανε πως ο αγώνας συνεχίζεται και πέρα από τις εκλογικές αναμετρήσεις, τονίζοντας πως οι Εθνικιστές θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού.