Η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής μόλις τώρα ξεκίνησε !


Ο εθνικός μας πινόκιο, φουσκωμένος από κούφια έπαρση έπειτα από τις ευλογίες των τοκογλύφων, δεν αντιστάθηκε να ψελλίσει συνεντευξιαζόμενος μια από τις πλέον μύχιες ελπίδες του: "Να το δείτε, το κίνημα των άκρων πολύ σύντομα θα ξεφουσκώσει". Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μια από τις πιο σίγουρες φούσκες που αναμένεται να σκάσουν μέσα στο 2013 είναι το παραπαίον μεταπολιτευτικό μόρφωμα της "νέας δημοκρατίας", αυτού του κυβερνητικού alter ego του ήδη θνήσκοντος ΘΑΣΟΚ, το οποίο ανέκαθεν συναγωνίζονταν στο άλμα εις βάθος (δηλαδή σε επίπεδο απάτης, ρεμούλας, μίζας, διαφθοράς) και το οποίο θα συνοδεύσει νομοτελειακά στον πολιτικό τάφο. ...
 


Ως σύντομη αναδρομή θυμίζουμε ότι η κουτοπονηριά της ψευτοδεξιάς δεν αποτελεί κανένα καινούργιο φαινόμενο. Το κόμμα της Συγγρού και του Μαμμωνά εξεδίωξε τους εθνικιστές στο ξεκίνημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας όσο κανέναν άλλο, για να φορέσει αργότερα το δήθεν πατριωτικό προσωπείο και να καπηλευτεί ιδέες και σύμβολα με τα οποία ουδέποτε διατηρούσε την παραμικρή ουσιαστική επαφή. Σταθερή παραμένει και η σχέση του με τις γκάφες και την ανομία: Άνοιξε διάπλατα τα σύνορα στα στίφη των αλβανών εγκληματιών, επέτρεψε στους ανύπαρκτους σκοπιανούς να λεωνταρίζουν, συνέδραμε τον αφελληνισμό της Θράκης, ενώ μέχρι και στις μέρες μας συνέχισε αόκνως να επιδεικνύει ανάλογα δείγματα γραφής (Ολυμπιακό φαγοπότι, Siemens, Βατοπέδιο, Ζαχόπουλος, Golden Boys, Στρατηγός "Άνεμος", Μνημονιακές κωλοτούμπες κλπ κλπ).
 
Σήμερα, αφού συνήργησε τα μέγιστα για την χρεωκοπία και την εξαθλίωση της χώρας, το είδαμε να περιφέρεται ολοφυρόμενο εις τας Ευρώπας επισείοντας ως φόβητρο την "άνοδο των άκρων" και να εκλιπαρεί για δόση τέτοιας έκτασης που κινδυνεύει να αποπληρώνεται μέχρι κι απ' τα τρισέγγονά μας. Γνωρίζοντας τα έργα και ημέρες αυτής της διαχρονικής καπιταλιστικής ληστοσυμμορίας, που έχει ενσωματωμένη την απάτη στο DNA της, δεν διατηρούμε την παραμικρή αμφιβολία ότι και αυτά τα ποσά μόνο σε πραγματικά αναπτυξιακά έργα και υποδομές δε θα διοχετευθούν. Μόλις τελειώσουν με το πάρτυ του λαδώματος των τραπεζών, της διασπάθισης μεταξύ στενού κύκλου ημετέρων, καθώς και της προδιαγεγραμμένης κακοδιαχείρισης, δε θα διστάσουν να στραφούν εκ νέου στον Ελληνικό λαό για νέες αναίσχυντες φοροεπιδρομές, αλλά και στην Ευρώπη για καινούργιες, ακόμα πιο ταπεινωτικές, επαιτείες.
 
Με γεμάτες προσωρινά τις τσέπες από λεφτά τρίτων, σπεύδουν αγχωμένοι να σπαταλήσουν ένα σημαντικό τμήμα τους σε χρυσοπληρωμένους επικοινωνιακούς συμβούλους και φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, με την ελπίδα αφενός να χτίσουν το προφίλ των "εγγυητών" της σταθερότητας, της νομιμότητας και της εύνοιας των ισχυρών Ευρωπαίων και αφετέρου να πλήξουν με άθλιες μεθοδεύσεις και προβοκάτσιες το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, τον αναπόφευκτο δηλαδή μελλοντικό δικαστή και δήμιό τους. Συμμεριζόμαστε την απελπισία που τους προκαλεί η αδιάκοπη άνοδος και η σιδερένια συσπείρωση του 90% και λυπούμαστε πολύ που θα τους στεναχωρίσουμε κι άλλο...αλλά ακόμα δεν έχουν δει απολύτως τίποτα!
 
Βασισμένη σε έναν ακλόνητο ιδεολογικό πυλώνα και έναν πλήρη πολιτικό σχεδιασμό, η Χρυσή Αυγή έρχεται πλέον με ανεξέλεγκτη ορμή και εκθετική δυναμική για να συντρίψει ολοκληρωτικά τον αναίσχυντο κύκλο της φαυλότητας και της πολύχρονης παρακμής δίδοντας αληθινές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, μακριά από εικονικές πραγματικότητες και ανεδαφικές υποσχέσεις. Σε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την τελική επικράτηση είναι προορισμένη να παραμένει αλώβητη απέναντι στα κύκνεια άσματα των ανήθικων επιθέσεων που αποτολμούν τα αιώνια τρωκτικά, καθώς αντλεί ανεξάντλητες δύναμεις από την πεμπτουσία της ίδιας της Αθάνατης Ελληνικής Ψυχής, από τους πολύχρονους αγώνες της, τους γεμάτους θυσίες και πίστη, οι οποίοι είναι συνυφασμένοι με ιερά εθνικά οράματα και πεπρωμένα. Η δύναμη, το πάθος και το αλήθεια των δικαίων μας σύντομα θα λάμψει ως Κεραυνός στο σκοτάδι. Ζήτω η Νίκη!
 
Καλλίμαχος