Ομιλία για τη Λαθρομετανάστευση στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

"ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ": ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, ομιλία, κατά την οποία αναπτύχθηκαν οι συνέπειες της λαθρομετανάστευσης σε ένα ευρύ φάσμα καθημερινών δραστηριοτήτων του ελληνικού λαού....
 
 
Πέραν όμως των επιβλαβών επιπτώσεων επί των καθημερινών οικονομικών δραστηριοτήτων και της ασφάλειας των πολιτών υπάρχουν και μακροπρόθεσμες συνέπειες όπως η αλλοίωση των κοινωνικών δομών και η αυξητική παρουσία των λαθρομεταναστών σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα. Με το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκε συζήτηση, με τη συμμετοχή του κόσμου που εξέφρασε τις δικές του εμπειρίες από την καθημερινότητά του.
 
Ενημέρωση επί της πρόσφατης πολιτικής κατάστασης έκανε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Στάθηκε στην κοινοβουλευτική παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ενημέρωσε τον κόσμο για όλα συμβαίνουν μέσα σε αυτό το άντρο της προδοσίας, ενώ η μόνη πραγματική Ελληνική φωνή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δίνει το Δίκαιο Αγώνα της και εκεί, μόνη της… εναντίον όλων!

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 - 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893