Η Αλέκα (Παπαρήγα) και τα παραμύθια της


Στη Θεσσαλονίκη μίλησε η Παπαρήγα, για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.
Παρότι βρέθηκε στη μήτρα του κομμουνιστικού κινήματος, την Θεσσαλονίκη των αρχών του 20ου αιώνα, με τους 80.000 εβραίους, δεν είπε κουβέντα για τη «Σοσιαλιστική Φεντερασιόν», την εβραϊκή κομμουνιστική οργάνωση που υπήρξε ο πρόδρομος του ΚΚΕ, ούτε για τον Αβραάμ Μπεναρόγια, ιδρυτή του ΚΚΕ και τους υπόλοιπους εβραίους που πρωτοστάτησαν στην ίδρυσή του. Γιατί στο ΚΚΕ δεν κάνουν λόγο για τους ιδρυτές του κόμματός τους; Φοβούνται τους συνειρμούς που θα προκληθούν μόλις ο κόσμος μάθει πως ήταν μη Έλληνες και μάλιστα εβραίοι;
Επίσης, με την ευκαιρία, να κάνουμε και δύο-τρεις παρατηρήσεις στα λεγόμενα της Παπαρήγα:
1η) Είπε –μεταξύ άλλων- στο λόγο της: ...



«Θεωρούν ότι έρχεται η μεγάλη ευκαιρία με αφορμή την εκλογική μείωση του Κόμματος τον περασμένο Ιούνη και τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, ευκαιρία να ξεμπερδεύουν με το ΚΚΕ χωρίς να καταφύγουν σε άλλα μέσα που συνήθως χρησιμοποιούνται, όπως περί ορίων συνταγματικής νομιμότητας κλπ.».
Ανεπιτυχής προσπάθεια προβολής της δήθεν επαναστατικότητας του ΚΚΕ! Κανένας καθεστωτικός δεν κατηγορεί το ΚΚΕ ότι κινείται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας. Την Χρυσή Αυγή κατηγορεί το σύστημα γι’ αυτό. Μην μπερδεύεστε σύντροφοι!
2η) Είπε επίσης και το εξής η αρχηγός του κόμματος της προδοσίας και του εγκλήματος:
«Όπως δεν είναι ανεξήγητο σήμερα να ψηφίζεται η εθνικοσοσιαλιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, γνήσιο παιδί του συστήματος, χρυσή εφεδρεία του κεφαλαίου».
Όσον αφορά το ποιος είναι γνήσιο παιδί του συστήματος, το έχουμε δει το έργο κάθε φορά που η κοινωνία βράζει και το σάπιο οικοδόμημα του συστήματος τρίζει συθέμελα, οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ φυλάνε σαν μαντρόσκυλα τη βουλή. Επίσης, έχουμε δει και το άλλο έργο, το σενάριο του οποίου είναι το εξής: κατηγορούμε γενικά κι αόριστα το κεφάλαιο, αλλά ποτέ συγκεκριμένους κεφαλαιοκράτες με διευθύνσεις και ονόματα. Γιατί αν το κάνουμε αυτό για τον άλφα ή τον βήτα κεφαλαιοκράτη, θα μας πουν το γιο του Πέτρου γιατί δεν τον καταγγέλλεται; Τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος γιατί δεν τον καταγγέλλεται; Και τόσους και τόσους άλλους που δεν παραλείπουν να χρηματοδοτούν τακτικά το «κόμμα του λαού», στη… μνήμη του κομμουνιστή πατέρα τους.
3η) Δεν είναι σύμφωνο με τις αρχές του «Μεγάλου Στάλιν» να αποκαλείτε την Χρυσή Αυγή «εθνικοσοσιαλιστική». Ο «πάνσοφος πατερούλης» είχε απαγορεύσει να χαρακτηρίζεται «εθνικοσοσιαλιστική» η ναζιστική Γερμανία, για να μη μπερδέψουν οι μουζίκοι τους… σοσιαλισμούς. Αλέκα, μ’ αυτό που είπες εισέπραττες τουλάχιστον 10 χρονάκια «κοινωνικής εργασίας» στα Γκούλαγκ. Τυχερή είσαι τελικά που δεν έζησες στην εποχή του ινδάλματός σου!