Να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή και από την κρατική τηλεόραση, ζητάνε θρασύτατα τα Ορφανά του Τσαουσέσκου της ΔΗΜΑΡ !


Έχουν χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια οι καθεστωτικοί και με αιχμή του μνημονιακού δόρατος τις νεοσταλινικές καρικατούρες της ΔΗΜΑΡ, ζητούν την… εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής από προσώπου γης! Εφιάλτης τους έχει γίνει!
Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης. Όλοι βέβαια γνωρίζουμε, πως η Χρυσή Αυγή είναι πλήρως αποκλεισμένη από τα λεγόμενα «μεγάλα» κανάλια (μάλιστα πολύ πρόσφατα ο διευθυντής του mega υπερηφανεύτηκε δημόσια γι’ αυτό), αλλά σχεδόν αποκλεισμένη από τα κρατικά (τα οποία πληρώνουμε όλοι μας, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ). ...


Τις σπάνιες δε φορές που εμφανίζεται σε κανάλι της κρατικής τηλεόρασης εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται αναγκαστικά μόνος, καθότι οι… δημοκράταροι νοσταλγοί του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα κ.α. αιμοσταγών κομμουνιστών δικτατόρων (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ), αρνούνται να κάνουν διάλογο με τους… φασίστες!
Παρόλο αυτό τον πρωτοφανή στα πολιτικά χρονικά αποκλεισμό, τα ορφανά του αλήστου μνήμης Τσαουσέσκου αντιδρούν ακόμα και με μια εμφάνιση το μήνα εκπροσώπου της Χ.Α. στην κρατική τηλεόραση και εκδίδουν απαγορευτικούς… φετφάδες. Έτσι έγινε και χθες. Αμέσως μετά την εμφάνιση του Η. Κασιδιάρη, οι σταλινίσκοι της ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν την παρακάτω αισχρή ανακοίνωση:
«Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο».
Από πού αντλούν το θράσος τους τα ορφανά; Από το γεγονός ότι συγκυβερνούν τη χώρα παρέα με τον Αντωνάκη το Σαμαρά (που θα μας… έσωζε από την αριστερά)!



ethnikismos.net