ΝΤΡΟΠΗ: Σβήνουν τον Συμμοριτοπόλεμο από την Ιστορία

Είναι γνωστό πως μεταπολιτευτικά έχουν ξοδευτεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας, από πλευράς (ανθ)ελληνικού κράτους, προκειμένου να διαγραφεί η Ιστορική Μνήμη σχετικά με τον Συμμοριτοπόλεμο. Στην προσπάθεια αυτή, όπως και σε όλα τα προσκυνήματα υπέρ της αριστεράς, πρωτοστατούσει και όπως φαίνεται πρωτοστατεί η λεγόμενη δεξιά παράταξη, της Νέας Δημοκρατίας. 
Από την μεταπολίτευση και ύστερα ακόμα και τα αρχεία του Στρατού πολτοποιούνται, προκειμένου να σβηστεί αυτή η περίοδος από την Ελληνική Ιστορία, στην προσπάθεια όχι μόνο να αθωωθεί η αριστερά, αλλά και να ηρωοποιηθεί, αφού η λεγόμενη "εθνική παράταξη" υποχρεώνεται σε ενοχική στάση, ενώ αντιθέτως η αριστερά είναι ελεύθερη να παραποιεί και να εμπαίζει την Εθνική Μνήμη. ...

Τελευταία πράξη σε αυτή την ύβρι το επίσημο βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας, σχετικά με την πλήρη ιστορία της. Στο βίντεο που παραθέτουμε μπορεί να δείτε ιδίοις όμμασι το ότι από την "ιστορία" της Πολεμικής Αεροπορίας απουσιάζει επιδεικτικά η περίοδος του Συμμοριτοπολέμου. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο ότι αμέσως μετά την λήξη της αναφοράς στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, διακτινιζόμαστε χρονικά στο 1950 και τον πόλεμο της Κορέας. 
Ντροπή και αίσχος σε όσους καρεκλοκένταυρους της τριμερούς συγκυβέρνησης έδωσαν την πολιτική εντολή για αυτό το αίσχος και σε όσους υποτακτικούς τους την εκτέλεσαν. Το Αίμα και η Θυσία των Αθάνατων Νεκρών, των Ηρώων αυτού του Έθνους ΔΕΝ μπορούν να σβηστούν από μικρούς ανθρώπους.