Η Ελλάδα καλεί... τούρκους επενδυτές


Αντί να ενθαρρύνουμε τους Έλληνες, ξεπουλάμε την χώρα μας στους τούρκους!
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας μίλησε στην τουρκική τηλεόραση και κάλεσε τους τούρκους επιχειρηματίες να δουν την ευκαιρία και να επενδύσουν στην Ελλάδα. Σε συνέντευξή του στο δίκτυο ATV τόνισε ότι με τη δέσμη των μέτρων που αποφάσισε η Βουλή και την απόφαση της ΕΕ να παράσχει βοήθεια στην Ελλάδα και να πάρει σημαντικά μέτρα για να καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος, η κατάσταση έχει ανατραπεί.
Μάλλον ο υφυπουργός ζει στον δικό του κόσμο, καθώς ο απλός Έλληνας δεν έχει δει καμία απολύτως αλλαγή, παρά μόνο κατιούσα πορεία!  ...




Επιπροσθέτως, τόνισε ότι «Νομίζω πως πρόκειται για μια ιστορική απόφαση, γιατί θέτει την ελληνική οικονομία και πάλι πάνω στις σωστές ράγες».
Επίσης σχολίασε ότι «Θεωρούμε ότι τώρα, μπορούν να αρχίσουν και πάλι οι επενδύσεις στην ελληνική οικονομία, τώρα που η ανταγωνιστικότητα έχει αποκατασταθεί. Αυτό που είχε χαθεί τα τελευταία δέκα χρόνια έχει σχεδόν κατά 70%, ήδη, αποκατασταθεί. Βλέπουμε, ήδη, τα αποτελέσματα με πολύ μεγάλη αύξηση των εξαγωγών μας, αύξηση των εισοδημάτων από τον τουρισμό και περιμένουμε να υποδεχθούμε και πολλούς Τούρκους τουρίστες, που είναι πολύ καλοί τουρίστες». Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήρθε τελευταίο λέγοντας: «η Ελλάδα είναι μια σταθερή χώρα, όπου και οι ξένοι μπορούν να επενδύσουν, και οι Τούρκοι επενδυτές είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι». Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα ολοκληρωτικό και άνευ όρων ξεπούλημα της Ελλάδας στους τούρκους που επισταμένως παρακαλάμε να επενδύσουν στη χώρα μας!