Κουράκος:Ο Βουλγαράκης δίνει λεφτά στον Καμμένο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-pZFWBLnLKZT1mA-gmSaWz6pXDwm2vig2hSrI4DcEDYLgHWV1p_eL4bh5At-vkNa8R-HIf9pc9M7g1bQofh5z0-mfDi5IvVJLcpJ65fido3tv3qbVy5nMGljcX4om6cBdLF3PQF7pN_M/s1600/%CF%89%CE%BF%CE%B8%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83.jpg
Σε καταγγελίες που αγγίζουν σενάρια συνωμοσιολογίας και πολιτικής και επιχειρηματικής διαπλοκής προέβη ο Γιάννης Κουράκος, λίγα λεπτά αφότου παραιτήθηκε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Ο κ. Κουράκος κατήγγειλε παρασκηνιακό ρόλο του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεως ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη στους Ανεξάρτητους Έλληνες, λέγοντας ότι ο κ. Βουλγαράκης χρηματοδοτεί το κόμμα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουράκος ένα τέταρτο αφότου ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος έφυγε και είπε στους δημοσιογράφους ότι είχε ένα τηλεφώνημα και ο συνομιλητής του τού είπε:



Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε; Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε, Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη; Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.
Ο κ. Κουράκος δήλωσε ότι είναι έτοιμος, όπως και ο κ. Ζώης, να απευθυνθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να επιβεβαιωθούν όσα υποστηρίζουν.
Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.


sofokleousin.gr