Δοξάστε τον ! Σπυράκος Γεωργιάδης: "Όποιος δεν προσαρμόζεται με το μνημόνιο πεθαίνει" !

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία ο (μνημονιακότερος του Μνημονίου…) βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει χάσει κάθε αίσθηση μέτρου. 

Έτσι, με επίδειξη περισσής αλαζονείας και πρωτοφανέρωτης μακάβριας κοινωνικής αναισθησίας, σχολίασε πως όποιοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν με το Μνημόνιο και τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει αυτό επιβάλλει στις ζωές των Ελλήνων, πεθαίνουν! Το αχαρακτήριστο σχόλιό του ήρθε μέσω Twitter, όταν μια κυρία του ζήτησε να σχολιάσει τη δήλωση του Σόιμπλε «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει τώρα σε πολύ επώδυνες μεταρρυθμίσεις», και είναι το εξής:
«Συμφωνώ σε αυτό με τον κ. Σόιμπλε. Δεν αλλάζουν εύκολα οι κοινωνίες αγαπητή. Αλλά όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν έχω να πω!»
Το επαίσχυντο αυτό σχόλιο, είναι προφανές ότι αφορά τους 3.000 και πλέον αυτόχειρες των τελευταίων ετών, που δεν άντεξαν, δεν προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες της μνημονιακής δυστυχίας και έθεσαν τέρμα στη ζωή τους. Ο βουλευτής Γεωργιάδης, ως ένας εκ των υπευθύνων της εξαθλίωσης των Ελλήνων –μιας και ψήφισε και τα τρία Μνημόνια-, άρα και συνυπεύθυνος σε κάποιο βαθμό για τις αυτοκτονίες λόγω Μνημονίου, θα έπρεπε να σωπαίνει μπροστά στο δράμα του ελληνικού λαού, κι όχι να βγάζει γλώσσα και να προκαλεί κι από πάνω!


ethnikismos.net