Σαρώνει το βίντεο της Χρυσής Αυγής, πάτωσε η παρωδία του ΠΑΣΟΚ !

Το τραγελαφικό βίντεο του ΠΑΣΟΚ που το προώθησαν όλα τα ΜΜΕ εδώ και τρεις μέρες έχει πιάσει 30.000 προβολές... Έχει δε πολύ περισσότερες αρνητικές ψήφους απ'ότι θετικές! Όμως το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι το κανάλι του ΠΑΣΟΚ "δημοκρατικότατα" αποφάσισε να απαγορεύσει τα σχόλια! ...

 
Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε οτι μέσα σε μία μέρα το βίντεο της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει σε προβολές αυτό του ΠΑΣΟΚ (υπερδιπλάσιες) και χωρίς φυσικά να έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα τα ΜΜΕ. Επισημαίνουμε πως το βίντεο της Χρυσής Αυγής έχει αναπαραχθεί από αρκετούς άλλους λογαριασμούς στο You tube. Το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων συμφωνεί με το βίντεο...
Περαιτέρω σχόλια δεν χρειάζονται. Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε μερικά σχολία των χρηστών που είναι εύστοχα και τα λένε όλα!
"ΤΟ 1.20' ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ "ΚΟΥΤΟΥΚΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ".
"Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που είχε κάνει τις περισσότερες σκούπες και τις μεγαλύτερες μαζικές απελάσεις τη δεκαετία του 90' με πρωθυπουργό τον Σημίτη. Τώρα που οι ...Πακιστανοί έδειξαν ότι μπορούν να κουνάνε τις σημαίες τους έπαθαν πλήρη αμνησία για το θέμα και όποιος λέει το ο,τιδήποτε για τους λαθρομετανάστες ρατσιστή τον ανεβάζουν και ναζί τον κατεβάζουν. Το κόμμα της κωλοτούμπας, του λαϊκισμού, της ψευτιάς και των απατεώνων σοσια-ληστών."
"Να ξεβρωμίσει ο τόπος, δεν φάγαν μόνο λεφτά, αλλά εξαφανίσαν κατά πολύ τις ελπίδες,τα ιδανικά και τις αξίες μιας κοινωνίας που εδώ και 200 χρόνια προσπαθεί να ορθοποδήσει, να δημιουργήσει. Βαφτίζοντάς τον Έλληνα τεμπέλη στα πέρατα της οικουμένης , όπου σαν καλοντυμένοι λόρδοι βγαίναν για παρέλαση και για φιγούρα ξοδεύοντας τον αγλέωρα. Αυτό είναι χειρότερο από τις απάτες που κάναν και τα χρήματα ενός πλαστού χρηματοοικονομικού συστήματος που ΄φάγαν."