Ο διεθνής Σιωνισμός εναντίον Χρυσής Αυγής


Έχει δίκιο ο Nick CCS στο παρακάτω μήνυμά του. Πράγματι, ο διεθνής σιωνισμός έχει στραφεί ενάντια στην Χρυσή Αυγή και συντονίζει όλα τα φερέφωνα-δουλικά του όργανα (τον ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, όλα τα Κόμματα, ΜΜΕ και ΜΚΟ, και όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς διεφθαρμένους φορείς εξουσίας) εναντίον της. Δήλαδη, Θεοί τε και δαίμονες είναι στραμμένοι εναντίον της Χρυσής Αυγής.  
Αυτό σημαίνει πως ως κίνημα είναι ατόφια λαϊκή οργάνωση, πως είναι αδιάβρωτη και ...


αγωνίζεται εναντίον παντός Κακού, και πως κατά κάποιο τρόπο όλοι οι αντίπαλοί της χορεύουν στον ρυθμό που τους παίζει - κάτι που από Ελληνική άποψη, είχε ξαναγίνει μόνον από τους «ξεβράκωτους» αρματωλούς και κλέπτες του 1821. Και εξ’αυτού οι χρυσαυγίτες παρουσιάζονται διαστρευλωμένα ως αλήτες, δολοφόνοι, ρατσιστές, τρομοκράτες, ναζιστές, και ότι άλλο αρνητικό δύναται κάποιος να φανταστεί. Τιμή τους!
Έτσι αγροίκοι παρουσιάζοντο από τους τότε βολεμένους της εποχής τους και οι Κολοκοτρωναίοι, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Καραϊσκάκης, και γενικά όλοι οι ήρωες του ’21. Έλα όμως που η Ιστορία τους μετουσίωσε σε ήρωες-αρχέτυπα για να μας εμπνέουν όταν έρχεται η ώρα επανεμφάνισης παρομοίων συνθηκών που προσθέτουν νέες σελίδες στην Ιστορία. Φίλε μου, επίτρεψέ μου να προσθέσω: Η Ελληνική Επανάσταση – ναι, εκείνη που θα συγκλονίσει την υφήλιο - ξεκίνησε και νατην, εξελίσσεται διαρκώς και πιο δρυμεία. Όμως, οι «Έλληνες» διανοούμενοι-επαναστάτες αγρόν ηγόρασαν. Τι τους εμποδίζει;
Κάποια αδιόρατη ανασφάλεια, ή μήπως η συνήθεια στη βολή-στρωματσάδα και η διανοητική στειρότητα στο κλουβί ελύγισε το ψυχικό τους σθένος; Μήπως ο χρόνιος ιδεολογικός αποπροσανατολισμός που θεωρείται ως η αλάνθαστη πορεία; Η αναμονή έξωθεν καθοδήγησης; Η μη αμφισβήτηση σε διεθνοποιημένα ιδεολογικά προϊόντα του σιωνισμού και η συστηματική απαξίωση των πανάρχαιων Ελληνικών προτύπων ιδεών και αρχών; Και, τέλος παντων, μπορεί να καλείται κάποιος προοδευτικός-επαναστάτης διανοούμενος/επιστήμονας χωρίς να δημιουργεί καινοτομίες στον τομέα του; Και μήπως επανάσταση-πρόοδος θεωρείται το να μηρυκάζουμε τα διεθνοποιημένα ιδεολογίματα μόνον; Έ όχι, δεν είναι πρόοδος το να μην απαντάς σε καυτά ερωτήματα αλλά τελμάτωση. Και δεν κάνεις επανάσταση αν δεν ανακαλύπτης αμφισβητώντας τις διεθνώς αποδεκτές θέσεις, προ πάντων δε τις υποβεβλημένες. Δυστυχώς, η κοινότητα της ελληνικής διανόησης (οι ατομικές εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) είναι νοητικά νεκρή διότι διάλεξε να αγνοεί τις νέες διαμορφώσεις που ραγδαία λαμβάνουν υπόσταση στον ελληνικό ιδεολογικό χώρο. Και είναι νεκρή διότι απέχει της δημιουργίας σύγχρονων Εθνικοαπελευθερωτικών ιδεών και συμβαλλομένων αναλύσεων που τόσο ανάγκη έχει η Επανάσταση.
 
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς, Πολύδωρος
 



 Eglimatikotita