Εθνικιστική νίκη στη Θράκη, παρά την μαρξιστική τρομοκρατία


Δύο νέα κάστρα του εθνικισμού προστέθηκαν το Σάββατο στην ακριτική Θράκη (σε Ξάνθη και Κομοτηνή) κι ένα ακόμα προστίθεται σήμερα, στην Αλεξανδρούπολη. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων-κάστρων έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου, παρά τη συνεχή βροχή και την μαρξιστική τρομοκρατία.
Πιο συγκεκριμένα, στην Ξάνθη οι «γνωστοί-άγνωστοι» του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροαριστερών ...
 

συμμοριών (που αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία), προερχόμενοι –σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ- από την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, διοργάνωσαν αντισυγκέντρωση για την άσκηση τρομοκρατίας προς όσους πολίτες είχαν την πρόθεση να παραβρεθούν στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, η τοπική αστυνομία –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών»- όχι μόνο επέτρεψε την πραγματοποίηση της αντισυγκέντρωσης, αλλά επιπλέον αυτή έγινε σε πολύ μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, για την άσκηση άμεσης τρομοκρατίας. Αποχωρώντας, το κουρδισμένο απλυταριό του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε και μερικές βιτρίνες, για… επαναστατική γυμναστική.
Ίδια η κατάσταση και στην Κομοτηνή, με τον ίδιο περιοδεύοντα μαρξιστικό θίασο να πορεύεται –με τη συνοδεία της Αστυνομίας του Σαμαρά!!!- προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια και να ματαιωθούν τα εγκαίνια. Ωστόσο, εφόσον η Αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της κι έπαιζε το ρόλο του βαστάζου των αναρχοκομμουνιστών, με εντολές Σαμαρά, τα μέλη της περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής έδωσαν την πρέπουσα λύση και η εκδήλωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, όπως μαρτυρά και ο αδιάψευστος φωτογραφικός φακός.
Και μια παρατήρηση για το τέλος: δεν ξέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη γνωστή λαϊκή παροιμία «ότι κάνεις λαβαίνεις»; Σύντομα θα τη μάθουν κι ας μην τους κακοφανεί…


ethnikismos.net