ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας


Αντώνης Γρέγος: Παράδοση φαρμάκων στο κοινωνικό ιατρείο δήμου Θερμαϊκού

                                                    
Ποσότητα φαρμάκων στο κοινωνικό ιατρείο του δήμου Θερμαϊκού παρέδωσε ο Αντώνης Γρέγος, προκειμένου να βοηθηθούν οι δικαιούχοι που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αγορά φαρμάκων .Το προσωπικό του ιατρείου τον ευχαρίστησε θερμά για αυτή την προσφορά και επιβεβαίωσε την ανάγκη τέτοιων ενεργειών .Η ποσότητα αυτή ήταν προσφορά από την Κρήτη και τα φάρμακα ήταν αυξημένου κόστους και μεγάλης ανάγκης.







Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων στη Ρεντίνα


Στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων στους Ιερούς του Έθνους μας αγώνες, που τελέστηκε την Κυριακή 29 Μαΐου, στο στρατόπεδο «Αντιστρατήγου Γ. Κατσάνη» στη Ρεντίνα, η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Γρέγο Αντώνιο..... Ο συναγωνιστής Γρέγος συνομίλησε με τα στελέχη των ένοπλων δυνάμεων και με τους συλλόγους των εφέδρων, ενώ ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του κοινοβουλίου...
Τιμήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, οι νεκροί Καταδρομείς, μαχητές των επιχειρήσεων 1947-1949 και μαζί τους μνημονεύθηκαν στο προσκλητήριο νεκρών όλοι οι πεσόντες μαχητές του Ιερού Λόχου Μέσης Ανατολής και των επιχειρήσεων της Κύπρου το 1974.





















ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: Μνήμη Άλωση της Πόλης 29 Μαΐου 2016 - ΦΩΤΟ







ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: Εκλογές "ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ" (ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ)


Τους υποψήφιους της συνδικαλιστικής παράταξης οδηγών ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ (Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής), επισκέφθηκε ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία... Επιπλέον, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και τις λύσεις που προτείνει η παράταξη που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή. Το έργο τους, είναι πολύ σημαντικό, γιατί βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον κόσμο, άλλα και τους επαγγελματίες του κλάδου...  Η φωνή της Χρυσής Αυγής διαδίδεται παντού και η αποδοχή του κόσμου είναι καθολική!!!












Καταγγελία-παρέμβαση Α. Γρέγου για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στην περιοχή Βασιλικών Θεσσαλονίκης

Μετά από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής Βασιλικών ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, επισκέφθηκε το χώρο που ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα ακόμα κέντρο λαθρομεταναστών στην περιοχή των Βασιλικών Θεσσαλονίκης. Το κέντρο βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές (Βασιλικά - N.Ραιδεστός )...  Βρίσκεται ακριβώς επάνω στο κεντρικό δρόμο και ακριβώς δίπλα σε επιχειρήσεις της περιοχής... Καταγγελίες έγιναν επίσης από υπηρετούντες στην 113η πτέρυγα μάχης, σύμφωνα με τις οποίες προσωπικό από την ήδη υποστελεχωμένη υπηρεσία θα ας απασχοληθεί σε εργασίες ακόμα και φύλαξης ...  Επιπλέον και εν όψει της αντιπυρικής περιόδου θα χρησιμοποιηθεί και προσωπικό και υλικό για αυτό το λόγο...  Ο κίνδυνος που θα προκύψει είναι άμεσος!!! Το Υπουργείο θα φέρει την ευθύνη και πάλι με αυτή την πολιτική που εφαρμόζει. Η επίκληση του δημάρχου ότι δεν γνώριζε είναι ψευδείς, γιατί οι φωτό τραβήχτηκαν πριν 3 εβδομάδες !!!


















ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: Σε απόγνωση οι κάτοικοι των Bασιλικών μετά τη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή τους

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: «Σε απόγνωση οι κάτοικοι των Βασιλικών λόγω δημιουργίας hot-spot δίπλα στα σπίτια τους» 
Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Βασιλικών και της ευρύτερης περιοχής του δήμου Θέρμης, λόγω της δημιουργίας κέντρου παραμονής λαθρομεταναστών στις πρώην «Αποθήκες Κορδογιάννη», οι οποίες βρίσκονται επί της οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, μεταξύ Ν. Ραιδεστού και Βασιλικών. Στις εν λόγω αποθήκες ,στις οποίες ήδη έχουν τοποθετηθεί σκηνές, εκτιμάται ότι θα παραμείνουν σε πρώτη φάση περίπου χίλιοι πεντακόσιοι λαθρομετανάστες. Το γεγονός όμως ότι  το συγκεκριμένο κέντρο λαθρομεταναστών βρίσκεται πολύ κοντά στους οικισμούς της Ραιδεστού και των Βασιλικών  ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτες κατοικίες και επιχειρήσεις σε πολύ κοντινή απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων, δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής. Σημειωτέο, δε, ότι η αστυνόμευση της περιοχής είναι ελλιπέστατη έως ανύπαρκτη, ενώ σε κοντινή σχετικά απόσταση, πλην των κατοικιών υπάρχουν παιδικοί σταθμοί, σχολεία, το αθλητικό κέντρο των Βασιλικών και το γυναικείο μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου, εντός του οποίου έχει ταφεί ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος. 
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Προτίθεται να σεβαστεί την αγωνία των κατοίκων και να αναθεωρήσει την απόφαση περί δημιουργίας κέντρου λαθρομεταναστών στην συγκεκριμένη περιοχή προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη, η  ασφάλεια και η περιουσία των κατοίκων;
2) Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί προκειμένου να υπάρξει επαρκής  αστυνόμευση της εν λόγω περιοχής;
Αθήνα, 02/06/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ –ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ