Λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Θεσσαλονίκη
Θύματα ληστών έπεσαν μαθητές που έλεγαν τα κάλαντα σε έξι περιστατικά στην Αθήνα και σε ένα στη Θεσσαλονίκη.
Στο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, που σημειώθηκε το πρωί στην Καλαμαριά, οι άγνωστοι πήραν με την απειλή μαχαιριού τα χρήματα -περίπου 25 ευρώ- τριών ανηλίκων.
Δύο νεαροί, 16 και 19 χρονών, συνελήφθησαν αργότερα κατηγορούμενοι για τη ληστεία.

Χριστούγεννα εγκλήματος... κάλαντα από μαχαιροβγάλτες
Πολλαπλά είναι τα περιστατικά εγκληματικότητας που συνέβησαν σήμερα. Παράλληλα με τα παιδιά είχαν βγει για "κάλαντα" και οι μαχαιροβγάλτες εγκληματίες. 
Σε Νέο Ψυχικό, Καλλιθέα, Πατήσια, Παλαιό Φάληρο, Θεσσαλονίκη, αλλά και στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών σημειώθηκαν πολλά περιστατικά όπου στυγνοί εγκληματίες, ...


μαχαιροβγάλτες απείλησαν με μαχαίρια παιδιά, προκειμένου να τους αποσπάσουν τα χρήματα που είχαν βγάλει από το κάλαντα, αλλά και ότι άλλο είχαν πάνω τους. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει υπόπτους μόνο σε μία περίπτωση από τις παραπάνω. Τα γεγονότα, όμως, δείχνουν πως οι εγκληματίες πλέον δεν αναγνωρίζουν τίποτε ως "απεχθές", αφού τα εγκλήματα όχι μόνο πολλαπλασιάζονται, αλλά γίνονται ολοένα και πιο σοκαριστικά για την Ελληνική Κοινωνία.
Υπήρξε, όμως, και "ρατσιστικό" έγκλημα, πεδίον δόξας λαμπρό για τις νέες "αντιρατσιστικές" υπηρεσίες του κ. Δένδια. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα "πολυεθνική" συμμορία εισέβαλε σε σπίτι πακιστανού προκειμένου να τον ληστέψουν. Τελικώς αφότου τον τσάκισαν στο ξύλο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία από τους περίοικους. Και εκεί που ο Δένδιας νόμιζε ότι ήταν στα χνάρια "ρατσιστικής" συμμορίας ήρθε η απογοήτευση... Ένας πολωνός, ένας μαροκινός και ένας αφγανός ήταν οι δράστες του "ρατσιστικού" αυτού εγκλήματος, οι οποίοι τελικώς συνελήφθησαν από την ασυτνομία.
Το κύμα της εγκληματικότητας στην Ελλάδα διαρκώς διογκώνεται και δεν γνωρίζει ούτε Χριστούγεννα, ούτε τίποτε. Χρειάζεται αλλαγή πλεύσης όσον αφορά την αντιμετώπιση τους, αφου η αριστερίστικη πολιτική της ανοχής που χρησιμοποιείται έως τώρα έχει δείξει την ανικανότητα και την επικινδυνότητα της.