Πορεία - Απάντηση στις αλβανικές προκλήσεις από την Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας


Εκτεταμένη δράση της Χρυσής Αυγής στα χωριά Νεοχώρι και Κατοχή
Την  ώρα που ο αλβανός πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα θεωρεί εδάφη της Αλβανίας όλη την Ήπειρο μέχρι την Πρέβεζα και ο δήμαρχος Κορίνθου παρουσία αντιπεριφερειάρχη οργανώνει εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας και κατ’ επέκταση 100 χρόνια σκλαβιάς για τη Βόρειο Ήπειρο, την ίδια ώρα ένας 20χρονος αλβανός στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας κατέβασε την Ελληνική Σημαία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, βεβηλώνοντάς την με το σύνθημα: «εδώ δεν είναι Ελλάδα είναι Αλβανία» και στη συνέχεια την πέταξε στα σκαλιά.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>







Απέναντι σε αυτές τις αλβανικές προκλήσεις, ανάστημα ύψωσε μονάχα η Χρυσή Αυγή! Την Πέμπτη 29 Νοεμβίου κλιμάκιο από 50 Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στην Κατοχή, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται στη λήθη και την παρακμή, πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται στην υποδούλωση του Έθνους μας και να δηλώσουν στους πάντες πως εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε ακόμη ζωντανοί! Το κλιμάκιο των Χρυσαυγιτών έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Κατοχής και του Νεοχωρίου. Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες, φωνάξαμε εθνικιστικά συνθήματα και τιμήσαμε την Ελληνική σημαία, που αποκαταστάθηκε άμεσα, ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο στα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου σε στάση προσοχής.




Υ.Γ: Οι συνήθεις πλέον επευφημίες του απλού Έλληνα όπου στη παρουσία μας βγαίνει στον δρόμο να μας χαιρετήσει με έκδηλα αισθήματα υπερηφάνειας, μας δίνουν το απαραίτητο κουράγιο, για να συνεχίσουμε.
Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας