Καθηγητές ετοιμάζουν σχολικές γιορτές για τα Χριστούγεννα με τα κάλαντα στα αλβανικά...! Τρίγωνα καλάσνικωφ μες στην γειτονιά...;

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε πέντε γλώσσες, Ρουμανικά, Ρωσικά, Αλβανικά, Ισπανικά και Αγγλικά, τραγούδησαν μαθητές, στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΟΠΟΥΛΑ...! ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:



Μέρες Χριστουγέννων βρήκαν πάλι οι ανθελληνικοί και ανιστόρητοι καθηγητές να αναδείξουν το πολυπολιτισμικό μεγαλείο που επικρατεί τελευταία στα δημόσια ελληνικά σχολεία.Ειδικότερα,σε χριστουγεννιάτικη γιορτή Γυμνασίου που πρόκειται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα η καθηγήτρια της Μουσικής αποφάσισε να τραγουδήσουν τα κάλαντα όχι μόνο στη μητρική μας αλλά και στα αγγλικά,γαλλικά,γερμανικά,ιταλικά και το αποκορύφωμα στα αλβανικά,στα πλαίσια πάντα της αδελφοποίησης των λαών.

Το τελευταίο μάλιστα επρόκειτο να γίνει όχι μόνο από τους Αλβανούς μαθητές αλλά και από τα ίδια τα ελληνόπουλα,χωρίς την συγκατάθεση τους.Η καθηγήτρια ισχυρίστηκε πως αυτό θα συμβεί,ώστε να τιμήσουν τους "φίλους και αδελφούς" Αλβανούς μαθητές και τους Βορειοηπειρώτες.Πως είναι δυνατόν να τιμούμε ένα μόρφωμα, το οποίο δεν συνάδει με τον Χριστιανισμό;Στην Αλβανία,για να καταλάβω, τιμούν τα ελληνόπουλα της Βόρειας Ηπείρου τραγουδώντας τα ελληνικά κάλαντα;;Αυτό φυσικά ισχύει και για τις άλλες χώρες.Αλλά αναφέρομαι συγκεκριμένα στην Αλβανία,διότι μιλάμε για ένα λαό,που έχει ασπαστεί το μουσουλμανισμό.Ως πότε πια θα δεχόμαστε παθητικά την ανθελληνική προπαγάνδα τους;;;

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ".


stoxos.gr
elnewsgr.blogspot.gr