Σελίδες

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Καβάλας: Άλλοι μοιράζουν τρόφιμα και άλλοι ...περιττώματα

Τελικά, πώς τα φέρνει πάντα ο καιρός και -όλο και πιο συχνά!- τα καθεστωτικά υποπροϊόντα ξεφτιλίζονται με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο. Το Σάββατο 13.10.2012 η Ν.Ε Καβάλας πραγματοποίησε, με τον πιο επιτυχή τρόπο, την πρώτη επίσημη κοινωνική της δράση, μοιράζοντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε Έλληνες και Ελληνίδες, σε κεντρικό σημείο της Χρυσούπολης Καβάλας, την στιγμή που σχεδόν ταυτόχρονα μια χούφτα παρακρατικά περιττώματα μοιράζαν τα "αντιφά" κουρελόχαρτά τους σε ΕΜΦΑΝΩΣ ενοχλημένους παρευρισκόμενους της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα.
Αναλυτικότερα, το πρωί του Σαββάτου -και κατόπιν άψογης προετοιμασίας...

 
από την μεριά του Πυρήνα Δράσης Χρυσουπόλεως- ένα 30μελές (συνολικά) κλιμάκιο συναγωνιστών της ΝΕ Καβάλας ήταν πανέτοιμο να μοιράσει (όπως και έκανε) σε 200 συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας ποσότητες τροφίμων -τρόφιμα που η Νομαρχιακή μας εξασφάλισε από το υστέρημά των μελών της (και όχι -ακόμα- από κρατική επιδότηση) ή από την ευγενική προσφορά κάποιων φιλότιμων ανθρώπων, που με ιδιαίτερη χαρά τα προσέφερε σε μας!  
Ταυτόχρονα, μια δράκα χρήσιμων ηλίθιων του συστήματος επιδιδόταν σε θρασύτατη και άκρως ενοχλητική -όπως απεδείχθη, βάσει μαρτυριών- διανομή "διαφωτιστικών" κουρελόχαρτων στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, με την γνωστή εμετική θεματολογία εναντίον… "Θεών και Δαιμόνων". Από την μία, δηλαδή, φανταστείτε στιγμές χαράς και ανακούφισης από τους ανθρώπους που λάμβαναν -έστω και μια μικρή- στήριξη από το Κίνημά μας, την στιγμή που ο καθείς γνωρίζει πόσο σκληρά και ανελέητα δοκιμαζόμαστε άπαντες σήμερα, σε μια Ελλάδα της τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων, και από την άλλη την παρακρατική κοπριά να μοιράζει μίσος και απειλές…  Τα επιπλέον συμπεράσματα ...δικά σας.
Αλλά η συντριπτική ήττα δεν ήλθε το πρωί του Σαββάτου για το σκυλολόι της εγχώριας και διεθνούς εξουσίας. Εντυπώθηκε, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, λίγες ώρες αργότερα σε ένα ...ουζερί της Καβάλας. Καθώς, λοιπόν, κάποιος λεβέντης Συναγωνιστής μας απολάμβανε εκεί το φαγητό του (και έκανε το λάθος να φέρει πάνω του το τιμημένο μας σύμβολο), αίφνης παρουσιάστηκε -εκ νέου- μια τούφα από “ανθρώπινα” περιττώματα, η οποία υπό την απειλή λοστών, κροτίδων και λοιπών αντικειμένων εκσφενδόνιζε απειλές προς πάσα κατεύθυνση ή ότι εμείς -οι Χρυσαυγίτες- θα φάμε σφαίρες… Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να πάρουν φόρα από τα διπλανά όροι και να μας…(…) τους άρρενες γεννητικούς αδένες! Η τούφα από τα περιττώματα, τελικά, δεν κατάφερε να μας πλησιάσει, γιατί κατάλαβε ότι τάχιστα θα “ξεραινόταν”...Τράπηκε λίγο αργότερα σε φυγή (κοινώς εξαϋλώθηκε) στην θέα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσε λίγο αργότερα στο σημείο! Τα υπόλοιπα, βέβαια, είναι ιστορία.
Χωρίς μακρυγορίες, λοιπόν, θα θέλαμε κάπου εδώ εκ νέου να επικοινωνήσουμε το μήνυμά μας προς πάσα κατεύθυνση: το ποτάμι του Λαϊκού Εθνικισμού δεν γυρνάει πίσω -έχει γίνει χείμαρος και καθαρίζει στο διάβα του την Κόπρο του Αυγεία που η μεταπολίτευση στο 40-χρονο διάβα της άφησε… Α, και κάτι ακόμα: όταν βγει τελικά ο “λογαριασμός” ο καθείς ακριβοδίκαια θα λάβει αυτό που του αξίζει (πλέον της επιβάρυνσης του ανάλογου τόκου και επιτοκίου -για να το καταλάβουν και κάποιοι άλλοι στην... γλώσσα τους!).
 

Α Ι Μ Α  -  Τ Ι Μ Η  -  Χ Ρ Υ Σ Η  Α Υ Γ Η !