Σελίδες

Hμιμαραθώνιος μετά το ηλιοβασίλεμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 21 Οκτωβρίου



Για πρώτη φορά στην ιστορία της αθλητικής Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου μετά το ηλιοβασίλεμα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. 
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου οι δρομείς θα τρέξουν είτε τον ημιμαραθώνιο (21 χιλιόμετρα) είτε τα 5.000μ. στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη φορέων της πόλης. Θα είναι η πρώτη διοργάνωση που οι δρομείς θα ξεκινήσουν με το ηλιοβασίλεμα και θα τερματίσουν βράδυ, στον Λευκό Πύργο.
Αφετηρία – Διαδρομή - Τερματισμός - Ημιμαραθώνιος: Αφετηρία επί της Λεωφόρου Νίκης και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.
Ώρα Εκκίνησης: 17:40 (Δύση του Ηλίου)
Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης,...


Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Λεωφ. Βασ. Όλγας, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Σαλαμίνος, Λεωφ. Νίκης, όπου οι αθλητές τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο, μετά από τρεις γύρους
- 5.000 μ.: Αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.
Εκκίνησης: 18:00
Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου).
Η διαδρομή των 5χλμ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Σαλαμίνος, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (όλη η διαδρομή συντρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).