Επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Ιχθυόσκαλα της Νεας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcHcvYVHfADyAyspbWVZaWyDo87VWpPuCiKet3zoKe9AfST04w5l2cPFM33SXMXHlRoda1dbPc247JStr5yZd6cdVufXGWjG50D2fYbjh_Wp5eIkdZuhvv82ANBFZ-Xtpi9CAXcwYL62qV/s1600/IMG_1282+(fixed).jpg
Την 30η Νοεμβρίου, μετά τα μεσάνυχτα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ιχθυόσκαλας της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που συνόδευε τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Ζησιμόπουλο Πολύβιο....
 
 
Αφού έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της ιχθυόσκαλας από τον διευθυντή της, έγινε περιήγηση στους χώρους εργασίας και διανομή ενημερωτικού υλικού, χωρίς διατάραξη των εκτελούμενων εργασιών και με την διακριτική, όπως προβλέπεται να είναι, συνεργασία όλων των υπευθύνων αρχών. 
Οι εργαζόμενοι ενθουσιασμένοι με την παρουσία μας, μας χτύπησαν φιλικά στην πλάτη και πολλοί ανέφεραν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Έγινε συζήτηση για τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει η αγορά ενώ προτάθηκε η ελεύθερη πρόσβαση, μία ημέρα της εβδομάδας, για τον κόσμο, και όχι μόνο για τους εμπόρους, προκειμένου να μπορούν να προμηθευτούν από εκεί φθηνά ψάρια και θαλασσινά.
Επίσης, έγινε αντιληπτή η δυσαρέσκεια των ασχολούμενων με το λιανικό εμπόριο ως προς την αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας της ιχθυόσκαλας (από 24:00 ανοίγει πλέον στις 02:00 τα ξημερώματα).
Μετά την πρόσφατη επίθεση στα γραφεία μας στη Νέα Μηχανιώνα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαντάει με τέτοιου είδους δράσεις… δίπλα στο λαό, δίπλα στον Έλληνα βιοπαλαιστή-εργαζόμενο. Εκεί που χτυπάει η καρδιά του κόσμου, και όχι πίσω από ακριβά γραφεία και τηλεοπτικά παράθυρα, Χρυσαυγίτες βουλευτές και μέλη, δίνουμε το δικό μας Αγώνα μέχρι τέλους για να ακουστεί, επιτέλους, σε αυτόν τον τόπο, και η καταπιεσμένη φωνή του Έλληνα!
Δυστυχώς για όλους αυτούς τους ‘’γνωστούς άγνωστους’’ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και επιπλέον όπως έχουμε αποδείξει ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 - 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893