Σελίδες

Και Ξαφνικά ο Κόσμος Έγινε Ανθέλληνας !!!


Γράφει ο Αντώνης Γρέγος
Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι η Ελλάδα για την οικουμένη. Αυτό είπε κάποτε ο Γερμανός φιλόσοφος και ποιητής Γκαίτε.
Αλήθεια πόσο απέχουμε απ΄ αυτή τη δήλωση; Υπάρχουν πια γύρω μας, αποχρώσες ενδείξεις που να δικαιολογούν αυτό που τόσο εύστοχα έθεσε, πριν από δυόμιση αιώνες ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές και φιλοσόφους του Ευρωπαϊκού πνεύματος;
Πολύ φοβάμαι πως όχι. 
Ξαφνικά γίναμε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, τα κακά παιδιά της Ευρώπης, ένας λαός που πρέπει να μπει στον κλίβανο της ιστορίας, να καεί στο πυρ το Εξώτερο, να αφορίσει κάθε αξία που φώτισε το ...


σκοτάδι του υπόλοιπου κόσμου. Να μετατραπεί ένας περήφανος λαός σε επαίτη, που θα κρέμεται απ' τη βούληση εκείνων που μεθοδευμένα τον οδήγησαν στη μεγαλύτερη παρακμή του.
Οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης αποφάσισαν να σβήσουν μια Ιστορία χιλιάδων χρόνων γιατί πολύ απλά είναι η μοναδική που κρατούσε όρθιο τον υπόλοιπο κόσμο.

Η τακτική γνωστή και αλάνθαστη, εισάγουμε ένα μοντέλο ζωής και διαβίωσης στηριζόμενο στην υπερκατανάλωση, τον υλισμό την αποχαύνωση. Καθιερώνουμε νέες αξίες που δεν στηρίζονται πλέον στο πνεύμα, τη θρησκεία τον πατριωτισμό. Αξίες που μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων και στήριξαν το οικοδόμημα του Ελληνικού Ιδεώδους. Δημιουργούμε ένα έκτρωμα συγκεχυμένων ιδεών, που θυμίζει καρικατούρα και στηρίζεται, ο Θεός ξέρει, σε ποια επιτεύγματα και ποιες αλήθειες.

Ένα ξενόφερτο μοντέλο ζωής που έρχεται να σβήσει τη μνήμη μας, να αλλοιώσει την Ιστορία μας να βυθίσει στο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης ότι σπουδαιότερο γεννήθηκε ποτέ σε τούτο το πλανήτη.
Θα περίμενε βέβαια κανείς, ότι το κύμα αυτό του ανθελληνισμού, συναντάται έξω, θα ήταν δηλαδή ευκολότερο να το κατανοήσουμε και να το δικαιολογήσουμε, δυστυχώς όμως είναι ιδιαίτερα υπαρκτό και στο εσωτερικό της χώρας. Εκφράζεται μέσα από φωνές εκσυγχρονισμένες που κόπτονται να εντάξουν την Ελλάδα στην κυρίαρχη ιδεολογία ενός παγκόσμιου κράτους. Ενός κράτους που θα ακολουθεί μία πολιτική θα μιλάει μία γλώσσα, δεν θα χει ιστορική μνήμη και θα ζει σχεδόν ρομποτικά σε μια πραγματικότητα επιπέδου Μάτριξ.

Φωνές που χρησιμοποιούν όρους ιδιαίτερα προκλητικούς και ισοπεδωτικούς, όπως για παράδειγμα η λέξη συνωστισμός. Ενδιαφέρουσα πραγματικά λέξη, για να περιγράψει τη κατάσταση στα δημόσια ταμεία, εκεί που στοιβάζονται σα τα σφαχτά οι Νεοέλληνες, χάνοντας την αξιοπρέπειας τους για κάτι που δικαιούνται. Όχι όμως για να περιγράψει ένα αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός που σημάδεψε με τα μελανότερα χρώματα την ιστορία τούτου του ερήμου τόπου. Για ποιο πατριωτισμό λοιπόν να μιλήσουμε;

Όταν πληθαίνουν οι φωνές που πνίγουν το μοναδικό στήριγμα που απέμεινε πια στον ήδη διαλυμένο ψυχικά Έλληνα; Και πώς αλήθεια πρέπει εκείνος να αντιδράσει, όταν αισθάνεται ταπείνωση σε κάθε δήλωση οποιουδήποτε εκσυγχρονισμένου ψευτοδημοκράτη που του ακυρώνει αυτό που μέχρι χτες είχε την περηφάνια και το φιλότιμο του;

Το ανθελληνικό λοιπόν κίνημα, φουντώνει και εξελίσσεται, όπως πολύ εύστοχα είχε παρατηρήσει και ο Νίτσε, ο οποίος τείνει να είναι ποιο επίκαιρος από ποτέ. Δηλώνοντας ότι αποδεδειγμένα, σε κάθε περίοδο εξέλιξης του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιούργησαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκριση του με το Ελληνικό μοντέλο. Συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Μήπως λοιπόν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει ο κόσμος τους λογαριασμούς του με τη Μητέρα Ελλάδα; Να σταματήσει πλέον να αποτελεί το κατά τα άλλα μικρό αυτό κράτος ένα αλαζονικό έθνος που ονόμασε βάρβαρο ότι δεν δημιουργήθηκε στο έδαφος του; Να μετατραπούν οι Έλληνες, από δημιουργοί ονείρων σε ταπεινούς υπηρέτες που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα εκείνων που μέχρι χτες απλά αγνοούσαν; Μην έχετε καμία αμφιβολία. Το σχέδιο της ηθικής και ουσιαστικής εξόντωσης μας έχει ήδη μπει σε εφαρμογή.

Ας μην λησμονούμε βέβαια και τον βαθύ ανθελληνισμό των σιωνιστών που εκφράζεται μέσα από τη δήλωση του γνωστότατου Αμερικανού Σιωνιστή Ηenry Kissinger. Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος γι αυτό πρέπει να τον πλήξουμε στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα τη θρησκεία του τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί να επικρατήσει, για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια. Μια δήλωση που δημιούργησε αναστάτωση και αμφισβητήθηκε όσο καμία άλλη. Αλλά που δυστυχώς φέρνει στην επιφάνεια μία αλήθεια που οφείλουμε να δούμε κατάματα.

Τι άλλο πρέπει λοιπόν να παραθέσουμε ενώπιόν σας για να πειστείτε, ότι η κατάσταση, είχε ξεφύγει ελέγχου εδώ και πολλά χρόνια, και θύμιζε καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί. Η Ελλάδα αποτελούσε εμπόδιο στα πόδια των ανεπτυγμένων τεχνολογικά κρατών, μα πολύ φτωχών σε μνήμες αφού η σύσταση τους οφείλετε καθαρά στη εγκατάσταση πολυπολιτισμικών μορφών κουλτούρας που απλά συνυπάρχουν αιώνες χωρίς να δημιουργούν ιστορία. Λογικό και επόμενο ο Έλληνας να φαντάζει εχθρικός και επικίνδυνος. Και θα πρέπει να αφανιστεί με διαδικασίες μοντέρνες που δεν απαιτούν τη δημιουργία ανθρωπίνων θυμάτων απλά την υποταγή και εξαθλίωση του.

Εμείς στη Χρυσή Αυγή, έχουμε συνειδητοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, την κρισιμότητα της κατάστασης και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε, ούτε στους εγχώριους ούτε στους εξωτερικούς μας πολέμιους, να σβήσουν απ το χάρτη, το σπουδαιότερο πολιτισμό που γέννησε τούτος ο κόσμος. Τον Ελληνικό πολιτισμό που φώτισε γενναιόδωρα κάθε γωνιά του πλανήτη και έδωσε άλλη διάσταση στη λέξη πνεύμα. Γιατί πολύ απλά δεν αρνούμαστε τις ρίζες μας δεν ισοπεδώνουμε τις αξίες μας δεν αποποιούμαστε την ταυτότητα μας. Αν υπάρχουν όμως κάποιοι που έχουν βάλει στόχο να πλήξουν τα συγκεκριμένα ιδεώδη ας μάθουν ότι δεν θα τους περάσει. Είμαστε εδώ να προστατεύσουμε την αγάπη για τη πατρίδα την ενότητα και την συνοχή των Ελλήνων. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της διατήρησης της Εθνικής του συνείδησης. Και γι αυτό θα αγωνιστούμε ενάντια σε κάθε ανθελληνική φωνή που θα προσπαθεί πάντα, να πνίξει και να υποβαθμίσει το πατριωτικό αίσθημα του λαού μας.

Θα είμαστε εδώ σε κάθε προσπάθεια αλλοίωσης της ιστορίας, παρόντες σε κάθε δήλωση που θα εξευτελίζει την υπόσταση και αξιοπρέπεια του Έλληνα Πολίτη. Για να μπορέσει κάποτε να δικαιωθεί ένας λαός που προδόθηκε και ξεπουλήθηκε με το χειρότερο τρόπο στη μεταπολιτευτική του Ιστορία. Χωρίς να ερωτηθεί, ανίκανος να αντιδράσει σε αυτό που κάποιοι αποφάσισαν εν τη απουσία του !!!!!!

Και κλείνοντας παραθέτω την άποψη ενός σημαντικότατου Ιστορικού προσώπου, του Ιωάννη Μεταξά, από το τετράδιο που κατέγραφε την πολιτική του σκέψη. Σε αυτήν τη ζωή δεν ειμπορεί να είμαι τίποτε άλλο παρά Έλληνας. Και δεν εννοώ πολίτης και υπήκοος του Ελληνικού κράτους, αλλά Έλληνας στο αίσθημα και τη ψυχή, ένα άτομο μέσα στη ατελείωτη σειρά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της ράτσας μου.
Αλλά άτομο αναπόσπαστο……

Αντώνης Γρέγος
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή