Σελίδες

Χρυσή Αυγή Πέλλας-Ημαθίας: Εκδήλωση-Ομιλία στα γραφεία της "Κρύας Βρύσης" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, την πρώτη ημέρα λειτουργίας για το 2013 της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, τα γραφεία στην Κρύα Βρύση ήταν για άλλη μια φορά κατάμεστα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστήs Ηλίας Σταύρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Συναγωνιστές και βουλευτές του κινήματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Αντώνης Γρέγος καθώς και ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Mιχάλης Tσακίρης. ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ >>>



Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και το κοινό.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής από την Ημαθία και μέλος του νομικού τμήματος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Σταύρου, αφού τόνισε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό κόμμα, παρουσίασε την ομιλία του με θέμα «Οικοδομώντας το νέο κράτος», όπου με κατανοητό και λακωνικό τρόπο, όπως αρμόζει σε έναν Χρυσαυγίτη, παρουσίασε την κεντρική φιλοσοφία που θα διέπει το νέο Λαϊκό Εθνικό Κράτος που οραματιζόμαστε. Τόνισε με έμφαση πως ο κεντρικός στόχος είναι ένα Κράτος όπου ο Εθνικισμός δεν θα υποπέσει στο επίπεδο μιας στείρας εθικοφροσύνης και η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι απαλλαγμένη από το μαρξιστικό δηλητήριο. Στο τέλος της ομιλίας προέτρεψε το κοινό να συστρατευτεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
"Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο καθένας ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη, ας μείνει για λίγο μόνος για να σκεφτεί. Ας αποφασίσει και ας κάνει τις επιλογές του. Ας διαλέξει δρόμο. Το δρόμο της αποσύνθεσης ή της ενσωμάτωσης στον Αγώνα για το μέλλον του Έθνους".


Οι βουλευτές του κινήματοs Γρέγος Αντώνης και Ματθαιόπουλος Αρτέμης ανέβηκαν στο βήμα και αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στην συνέχεια ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης παρουσίασε την οργανωτική δομή της Χρυσής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία και τόνισε την ανάγκη πειθαρχημένης εντατικοποίησης του αγώνα των Εθνικιστών.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, Συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλειος, ο οποιος αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, καθώς και τον Ύμνο του Κινήματος σε στάση προσοχής, όπως σε κάθε πέρας εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής.