Σελίδες

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Επανωμή Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 Συναγωνιστές του δήμου Θερμαϊκού μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στην κεντρική αγορά αλλά και σε καταστήματα στην Επανωμή Θεσσαλονίκης....
 Η παραπάνω ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση διανομής ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα. Τους τελευταίους μήνες η δράση μας στην περιοχή έχει εντατικοποιηθεί και η απήχηση των θέσεων του Κινήματός μας, στον απλό κόσμο όλο και αυξάνεται, δείχνοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μία σταθερά αυξανόμενη πολιτικά δύναμη.
Τα ερωτήματα του κόσμου πολλά και όλα έχουν την ίδια βάση… την αγανάκτηση αυτού και την οικονομική ανέχεια που μας έχουν επιβάλλει. Όλοι βλέπουν στο πρόσωπό μας, στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο σωτήρα που έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο. Αλλά βλέπουν και το μόνο πολιτικό κόμμα, εντός ή εκτός βουλής, που πηγαίνει σε όλες τις λαϊκές περιοχές ανεξαιρέτως, και αποσπά μόνο θετικές εντυπώσεις.
 
Βρισκόμαστε εκεί που βρίσκονται και όλοι αυτοί για τους οποίους μαχόμαστε… είτε σε λαϊκές αγορές, είτε σε σχολεία, είτε σε πανεπιστήμια, είτε σε φτωχογειτονιές. Έχουμε τα χέρια μας καθαρά, όπως είχε τονίσει και ο Αρχηγός και συναγωνιστής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν έχουν να μας προσάψουν και τίποτα. Όλα αυτά, επειδή τόσα χρόνια έχουμε παραμείνει σταθεροί στις Ιδέες μας και δεν τις θυμόμαστε μόνο όταν βγαίνουμε σε τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Οι προύχοντες αυτού του τόπου, καθώς και οι χαϊδεμένοι τους, έχουν πλέον χάσει τον ύπνο τους βλέποντας δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εμείς θα συνεχίσουμε να τους χαλάμε τον ύπνο, γιατί ήρθαμε για να μείνουμε!


Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893