Σελίδες

Διάγγελμα του Παναγιωτόπουλου για την 21η Απριλίου και τα... επιτεύγματα της μεταπολίτευσης


Την πονάει και την τσούζει την τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση της πασοκο-νεοδημοκρατικής αριστεράς η αντίδραση του ελληνικού λαού στην πολιτική της εξαθλίωσης που ακολουθεί, αλλά πιο πολύ προβληματίζεται –για λόγους ευνόητους- για την αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι, επ’ ευκαιρία της 46ης επετείου της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου, ο (άρτι αφιχθείς από το Ισραήλ…) «κόκκινος Πάνος» (Παναγιωτόπουλος – τελευταία μας προέκυψε τοιούτος και ο Καμμένος) είπε να ...



κάνει ένα… μάθημα δημοκρατίας στους στρατιωτικούς και εξέδωσε «Ημερήσια Διαταγή προς τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων». Στο… μάθημα, το… μερκελάκι που έχει αναλάβει εργολαβικά από τους διεθνείς τοκογλύφους την εξαθλίωση των υπηρετούντων στις Ε.Δ., αναφέρεται και στα… επιτεύγματα (!!!) της σάπιας μεταπολίτευσης, τα κορυφαίο των οποίων είναι η προδοσία της Κύπρου (την πούλησαν για να ξαναγυρίσουν…) και το αλυσόδεμα του λαού και της πατρίδας στα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων. Διαβάστε για να διαπιστώσετε τη θρασύτητα των πολιτικάντηδων:
«Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατιώτες, Ναύτες, Σμηνίτες και Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων,
Η επτάχρονη δικτατορία, που ακολούθησε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 και τα δεινά που προκάλεσε, παραμένουν έντονα χαραγμένα στην ιστορική μνήμη του Ελληνικού Λαού και αποτελούν πηγή διδαχής και φρονηματισμού. Το τίμημα, που προέκυψε από την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών, ήταν πολύ βαρύ για τα εθνικά μας συμφέροντα και τον Ελληνισμό. Η πολιτική που ακολουθήθηκε, από το τότε δικτατορικό καθεστώς, οδήγησε στην προσβολή ζωτικών εθνικών συμφερόντων, με αποκορύφωμα την εθνική τραγωδία της Κύπρου, τη δραματική αποδυνάμωση της θέσης της χώρας και τη διεθνή απομόνωση.
Η Δημοκρατία που απολαμβάνουμε σήμερα αποτελεί τον καρπό της αυτοθυσίας πολλών καθημερινών ανθρώπων. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται και είναι καθημερινός, για να βελτιώσουμε την ποιότητα των θεσμών και προπάντων την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της Δημοκρατίας μας, εμβαθύνοντας στην προστασία των ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού. Αλλά το ισοζύγιο της μεταπολίτευσης δεν είναι αρνητικό, όπως ορισμένοι ακραίοι προσπαθούν να πείσουν σήμερα τις νεότερες γενιές. Η μεταπολιτευτική περίοδος έχει ισοζύγιο θετικό και πλεονασματικό για την Πατρίδα. Γιατί η Ελλάδα απέκτησε στέρεους Δημοκρατικούς θεσμούς, ανοιχτή και ανεπτυγμένη κοινωνία πολιτών, ισότιμη συμμετοχή στην Ευρώπη, σταθερό βηματισμό και δημοκρατικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα, που μπορούν και λειτουργούν και αντέχουν κάτω και από τις πλέον δύσκολες περιστάσεις. Τα προβλήματα που προκαλεί η παρούσα οικονομική κρίση στην Ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να μας οδηγούν σε επιπόλαιους και ανεύθυνους συμψηφισμούς και πριν απ’ όλα δεν πρέπει να θολώνουν την κρίση μας για ιστορικές περιόδους όπως εκείνη της δικτατορίας, που ακολούθησε το πραξικόπημα της 21ης Απρίλιου 1967. Ο Ελληνισμός πλήρωσε ακριβά με βαρύτατη οδύνη την εκτροπή του πραξικοπήματος και της δικτατορίας…».
(ΥΓ): Πως είπατε; Που ζει ο άνθρωπος και λέει τέτοιες… αρλούμπες; Όχι, δε ζει σε άλλη χώρα και γνωρίζει πολύ καλά τι επέφερε το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλά, τα λέει αυτά πιστεύοντας πως απευθύνεται σε… χαζούς! Πράγματι, πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να τον πιστέψει, αλλά χαζοί δεν υπάρχουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας!


ethnikismos.net