Σελίδες

Ο ελλαδέμπορας Γεωργιάδης παρακαλάει να του ρίξουν καμιά σφαλιάρα, μπας και πάρει κανένα υφυπουργείο


Τα… ρέστα του έδωσε στην επιτροπή συγκάλυψης των πλουτοκρατών της λίστας Λαγκάρντ ο ξακουστός «Μπουμπούκος» (σύμφωνα με την Ευγενία…) και τώρα ως… κανάρα (κατά τον Χρήστο Παππά) τριγυρίζει στα ραδιόφωνα και στα κανάλια για να διαλαλήσει τα…



κατορθώματά του.
Έτσι, μιλώντας στον καθεστωτικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο… αγέρωχος μνημονιοφύλακας είπε τα εξής… ηρωικά, για το πώς… καθήλωσε τον Κασιδιάρη, απειλώντας τον ότι θα φωνάξει την… αστυνομία:
«Αν είχαμε τηλεόραση χθες, θα φαινόμασταν στην κάμερα σαν το ουκρανικό κοινοβούλιο ή την Ταϊλάνδη. Μπορεί τελικά να μην έπεσε ξύλο, αλλά από μακριά, άμα το έβλεπες, είχαμε γίνει ένα κουβάρι… Ο Κασιδιάρης έσπασε ένα ποτήρι και ένα μικρόφωνο. Σηκώθηκα, πήγα μπροστά του και του είπα “κάτσε κάτω” και άλλες εκφράσεις τύπου “μη νομίζεις ότι σε φοβόμαστε”. Παρά την εικόνα του μεγάλου μάγκα και τσαμπουκά που έχει, το σκέφτηκε λίγα δευτερόλεπτα και δεν με βάρεσε, κάθισε σαν καλό παιδάκι και του επιβάλλαμε τον κανονισμό της αφωνίας. Γυαλίζει το μάτι του παιδιού, δεν το λέω με κακία. Έχω εξηγήσει ότι ξύλο δεν παίζω, αλλά άμα με ακουμπήσει θα τον κλείσω αμέσως φυλακή».
Γιατί εμείς καταλαβαίνουμε (από τα… συμφραζόμενα) ότι το μόνο που επιδίωξε προχθές ο… αγέρωχος και που επιδιώκει εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι να αρπάξει μερικά ξεγυρισμένα σκαμπίλια, έτσι ώστε μετά, ως… ήρωας του δημοκρατικού τόξου και θύμα των… φασιστών της Χρυσής Αυγής, να πάρει επιτέλους το υφυπουργειάκι που γυρεύει μανιωδώς;

(ΥΓ): Όσο και να το επιδιώκει, όσο και να προκαλεί ο… αγέρωχος, δε θα πάρει… αυτό που ζητάει. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι εκτός από τον ίδιον το επιθυμεί σφόδρα όλος ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, κι αν γίνει το… ποθούμενο θα αντιλαλεί σ’ όλη την Ελλάδα το γνωστό «ν’ αγιάσει το χέρι του». Δεν θα το πάρει όχι γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής… φοβούνται ότι θα τους κλείσει «μέσα», αλλά γιατί όποιος τον χαστουκίσει θα είναι σα να κλέβει εκκλησία!

"ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"