Σελίδες

Οι επικηρυγμένοι του καθεστώτος - Εθνικισμός σημαίνει Αντίσταση

http://www.antepithesi.gr/media/k2/items/cache/4b0a3f295543bcdb7e84aacab1169fb5_XL.jpg
Είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της νεότερης ιστορίας, οι διώξεις που δέχεται ένα νόμιμο εκλεγμένο κόμμα που υποστηρίζεται από ένα εκατομμύριο πολίτες και που με ένα πρόχειρο υπολογισμό αντιστοιχεί αν έχουμε πχ δέκα εκατομμύρια κατοίκους στο 10% του πληθυσμού.
Στο εκλογικό σώμα το ποσοστό αυτό σημαίνει πολλαπλάσια δύναμη. ...

 Οι συκοφαντίες και η λάσπη που ρίχνουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι τοξικοί κλεφτοδημοκράτες, δεν είχε προηγούμενο ούτε στις διώξεις που δέχτηκαν οι κομμουνιστές στα σκληρά χρόνια που ακολούθησαν τον Εμφύλιο (Συμμοριτοπόλεμο) και ούτε στην επταετή στρατιωτική διακυβέρνηση της χώρας που είχαν δηλωμένη ανθελληνική στάση με προκηρύξεις, καταστατικά και δράση εις βάρος των συμφερόντων του Έθνους (Μικρασιατική Εκστρατεία, υποστήριξη των Βούλγαρων για απόσπαση της Μακεδονίας, προκηρύξεις με το σύνθημα πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του κλπ).

Οι προθέσεις του Συστήματος για την πολιτική και φυσική σε αρκετές περιπτώσεις εξόντωση των Εθνικιστών, ήταν ξεκάθαρες και πριν δυναμώσει το Εθνικιστικό Κίνημα. Λάσπη και ψεύδη από την τηλεόραση. Επιθέσεις κουκουλοφόρων. Βόμβες τρομοκρατικών οργανώσεων. Δολοφονικές ενέδρες. Ανύπαρκτες έρευνες για τις επιθέσεις αυτές από τις αστυνομικές αρχές. Σαμποτάζ στις εκλογές. Αναλυτικότερα. Οι Αστυνομικές Αρχές, αντίθετα με όσα λέγονται στα κανάλια των μεγαλοεργολάβων, δεν έδειξαν όχι ζήλο, αλλά ούτε τη στοιχειώδη από επαγγελματική σκοπιά έρευνα για εντοπισμό δραστών και απόδοση ευθυνών και σε περιπτώσεις που ένας Εθνικιστής είχε δεχτεί επίθεση είτε ακόμα πιο τραγική περίπτωση όπου οπλισμένο πλήθος διοργάνωνε αντισυγκέντρωση με δηλωμένο και ξεκάθαρο σκοπό να επιτεθεί σε μία νόμιμη πολιτική συγκέντρωση επειδή τη διοργάνωνε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε αφίσες επικρατούσαν τα συνθήματα: "τσακίστε τους φασίστες" αν και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Η πιο γνωστή περίπτωση, χωρίς να είναι η μοναδική, ήταν η συγκέντρωση που είχε διοργανωθεί για το Σάββατο 2/2 το 2008 προς Τιμή των Τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν από Τούρκους στα Ίμια: Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο. Και η υπόθεση έλαβε τεράστια δημοσιότητα γιατί έτσι εξυπηρετούνταν τα συμφέροντα της τότε κυβέρνησης ώστε να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας από το ερωτικό σκάνδαλο στελέχους της.

Οι υπάλληλοι του "νόμου και της τάξης" (διάβαζε κομματικές εντολές) ουδέποτε απέδωσαν τις απαιτούμενες ποινικές και νομικές ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τις οργανώσεις που είχαν α) οργανώσει παράνομα και αντισυνταγματικά αντι-συγκέντρωση. β) ήταν οπλισμένοι με δηλωμένο σκοπό να επιτεθούν (διαδίκτυο, αφίσες) και γ) κινήθηκαν με απειλές και υβρίζοντας και τελικά επιτέθηκαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη όπου βρίσκονταν ο δηλωμένος "στόχος" τους. Οι υπάλληλοι του "νόμου και της τάξης" ούτε στις πλέον δραστήριες τρομοκρατικές οργανώσεις δεν συμπεριλαμβάνουν στα κατηγορητήρια τους τις βομβιστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και αυτό έχει συμβεί και με τη 17Ν αλλά και με τη νεότερη τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Η ενδυνάμωση όμως του Λαϊκού Συνδέσμου αποδεικνύει περίτρανα πως οι βόμβες του παρακράτους δεν είναι αρκετές για να φιμώσουν τους Εθνικιστές. Ούτε οι επιθέσεις μαζανθρώπων κατάφεραν να μας θέσουν εκτός μάχης και να μας μαντρώσουν στα σπίτια μας. Αφού λοιπόν απέτυχε το παρακράτος ,ανέλαβε το κράτος που δεν είναι παρά η ισχύς του κυκλώματος των κομματικών μηχανών (του δημοκρατικού τόξου).

Έκρυβαν ψηφοδέλτια. Τα ακύρωναν. Δεν τα μοίραζαν. Αλλοίωναν τα εκλογικά αποτελέσματα βάζοντας ένα κάρο αλλοδαπούς να ψηφίζουν κρατώντας ένα ροζ χαρτάκι από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο. Ενέργεια παράνομη που καταγγέλθηκε από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με τέτοιες μεθοδεύσεις βγήκε δήμαρχος ο Καμίνης, ο υπερασπιστής των λαθρομεταναστών που στέλνει τα ΜΑΤ να ρίξουν χημικά σε φτωχούς και πολύτεκνους Έλληνες. Δεν κατάφεραν να εμποδίσουν την είσοδο όμως των Εθνικιστών στη Βουλή. Σε δεύτερη φάση, αρνήθηκαν και ακύρωσαν να αναλάβει καθήκοντα στο προεδρείο της βουλής εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έπειτα απειλούσαν και προειδοποιούσαν πως θα φέρουν νομοσχέδια και θα μας θέσουν εκτός νόμου χωρίς να μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές…

Οι απειλές, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες δεν είναι παρά υστερικά ξεσπάσματα του Φόβου που έχει κυριεύσει τους σύγχρονους Εφιάλτες και τους συνεργούς τους που βρίσκονται σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες. Οι απειλές τους δεν είναι παρά απέλπιδες προσπάθειες να "ξορκίσουν το Κακό". Μα, ποιο είναι το "Κακό και ποιο το "Καλό"; Στην μπερδεμένη εποχή μας, ακόμα και αυτό το απλό ερώτημα καθίσταται περίπλοκο. Επειδή, η υπερ-ανάλυση προκαλεί παράλυση ας γίνει πιο απτό μέσω ενός καθημερινού παραδείγματος. Για έναν Αλβανό που ζει στην Ελλάδα και διαπράττει ληστείες, στέλνει εμβάσματα από το επικερδές εμπόριο ναρκωτικών, η διατήρηση της ένοχης ανοχής που επιδεικνύει το ελληνικό κράτος είναι καλό. Και θα ήταν ακόμα καλύτερο γι' αυτό τον εγκληματία, αν το ελληνικό κράτος προχωρούσε στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών όπως υποστηρίζουν οι νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ και ο προσωρινός δήμαρχος Αθηνών Καμίνης. Για ένα Έλληνα πολίτη όμως δεν είναι καλό να επιτρέπεται να επικρατούν ή να εμφανίζονται τέτοια προβλήματα που καθιστούν την επιβίωσή του καθημερινά θέμα τύχης… Οι απειλές λοιπόν πως θα μας θέσουν εκτός Νόμου, δεν είναι παρά απόδειξη Φόβου. Συνεπώς, την άνομη εξουσία τους ας τη βαπτίσουν Δειμοκρατία. (Δείμος=Φόβος) καθώς ο Φόβος έχει εξαπλωθεί και σε όλους τους Έλληνες που πλήττονται από την ανεργία και την εγκληματικότητα. Οι αλλόφυλοι Εχθροί του Έθνους αν φοβούνται και προσπαθούν με κάθε μέσο να έρθει νόμος που να μας θέσει εκτός εκλογών, είναι γιατί είναι ένοχοι για την οικονομική υποδούλωση και καταστροφή της Πατρίδας και του Λαού των Ελλήνων. Ο Φόβος που αισθάνονται είναι η καλύτερη Απόδειξη της ενοχής τους.

Τα πνευματικά ράκη όμως, δεν μπορούν να λυγίσουν τις Πυρωμένες μας Καρδιές. Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη Φωτιά. Η Φυλή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει ανδρωθεί στη Μάχη για Λευτεριά. Η Φάλαγγά της έχει σφυρηλατηθεί στις οδομαχίες και έχει ματώσει στα πεζοδρόμια και τις πλατείες της σκλαβωμένης μας Πατρίδας προκειμένου να ανεμίζουν Υπερήφανα τα Λάβαρα του Έθνους των Ελλήνων. Στις πλατείες και στους δρόμους που έχουν καταληφθεί από ένα σωρό εγκληματικά στοιχεία από αλλόφυλους εχθρούς που πουλάνε ναρκωτικά, βιάζουν, σκοτώνουν, ληστεύουν και χαίρουν της προστασίας του κράτους μες στα κέντρα κράτησης που ουσιαστικά τους γλυτώνει από την Οργή των Ελλήνων. Και όπως το σπαθί, σε όσο πιο δυνατή φωτιά βαφτίζεται τόσο πιο ισχυρό γίνεται, έτσι και η Φάλαγγα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δυναμώνει συνεχώς, γιατί ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο ισχυρό.

Όταν το Κράτος λοιπόν συνωμοτεί με το Παρακράτος σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας των Ελλήνων, όταν το Καθεστώς στην Ελλάδα αποτελούν οι συμμορίες ληστών με κουκούλες και κρατούν καλάσνικοφ ή με κοστούμια και κρατούν την πένα του νομοθέτη που λεηλατούν τα σπίτια και τις περιουσίες του Λαού και της Πατρίδας των Ελλήνων όταν Νόμο στην Ελλάδα, αποτελούν η Ανομία και η Αναρχία τότε δεν μπορεί παρά ο Εθνικισμός και οι Πολιτικοί Στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να είναι εκτός νόμου και επικηρυγμένοι εχθροί του καθεστώτος της Δειμοκρατίας. Οι κυβερνήσεις ελέγχονται απόλυτα από τα ξένα κέντρα παγκόσμιας εξουσίας και θα κάνουν τα πάντα για να μας συντρίψουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε το Λαό και την Πατρίδα των Ελλήνων.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

"Η ΕΛΛΑΣ θα δημιουργηθεί μόνο όταν πολλοί Άνθρωποι των Ιδεών, αφοσιούμενοι αυτοθυσιαζόμενοι καθ' ολοκληρίαν, συνθέσουν και στήσουν ορθόν, πλήρη τον Εθνικόν Ιδεολογικόν Κόσμον, όταν όλοι συντείνουν να δημιουργθεί ο: ΕΙΣ ΝΟΥΣ και ΣΙΔΗΡΟΧΕΙΡ όστις περιθωρακούμενος από τους πρώτους Άνδρας της Φυλής, εις Ηθικήν και Πνεύμα και Ενέργειαν, πατήσουν εις τον λαιμόν την Ελλαδικήν Αναρχικήν και Χυδαίαν Τρέλλαν, την δέσουν γερότατα πισθάγκωνα και θέσουν Ανθρώπους και Πράγματα εις την θέσιν των. Πνευματική Επανάστασις Βαθυτάτη, προβάλλουσα ένα Τολμηρόν και τελειωτικόν Φως ερεύνης καθ' όλα τα σημεία και τας στιγμάς του παρελθόντος. Πνευματική Επανάστασις ριζοκοτάτη κτυπώσα εις την ρίζαν της ελληνικής ψυχής, Ιδέας, Ιστορίας."

Έκκλησις προς το Πανελλήνιον Κοινόν
Περικλής Γιαννόπουλος



www.antepithesi.gr