Σελίδες

Και τα καθεστωτικά ΜΜΕ υπέρ της αποφυλάκισης του κόκκινου τρομοκράτη Σακκά.... Γιατί άραγε;


Μ’ ένα πολύ αβανταδόρικο χθεσινό δημοσίευμά του, το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα» τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αποφυλάκισης του κόκκινου (συριζαίου) τρομοκράτη Σακκά, με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του απεργού πείνας Κ. Σακκά. Παραμένει προφυλακισμένος για 2,5 χρόνια χωρίς δίκη.
«Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου Κώστα Σακκά, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου συμπληρώνει ένα μήνα απεργία πείνας. Ο Κώστας Σακκάς κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και είναι προφυλακισμένος ήδη για 30 μήνες χωρίς να έχει γίνει η δίκη του -έχοντας συμπληρώσει το ανώτατο νόμιμο όριο προφυλάκισης.
Οι 30 μήνες προφυλάκισής του συμπληρώθηκαν στις 4 Ιουνίου, ωστόσο το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την χρονική επέκταση της προφυλάκισής του κατά 6 μήνες.
Οι συνήγοροι και οι γιατροί που τον παρακολουθούν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ανησυχούν για την υγεία του, καθώς έχει χάσει 13 κιλά και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από ανακοπή καρδιάς ή ανεπανόρθωτη βλάβη σε ζωτικά του όργανα…».
Κι ας πούμε, καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι νέο ότι αποτελεί το πολιτικό κουκούλι της τρομοκρατίας. Αλλά και το καθεστωτικό «Βήμα» (του πιο σκληρού πυρήνα της εξουσίας) υπέρ ενός άκρως αντικαθεστωτικού – όπως παρουσιάζεται; Ή μήπως δεν είναι και τόσο αντικαθεστωτικός ο Σακκάς και οι υπόλοιποι Σακκάδες, εξ’ ου και η κατανόηση και η συμπάθεια που τους δείχνουν τα συστημικά ΜΜΕ;


ethnikismos.net