Σελίδες

Ο φαιδρός Στρατούλης προκαλεί χαρακτηρίζοντας τις δολοφονίες ως «διαπραγμάτευση»!

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/stratoulhs__article.jpg
Θέλουν να κρύψουν την υποκρισία τους οι διάφοροι πολιτικοί «αστέρες» του «συνταγματικού τόξου» γύρω από το ζήτημα της άνανδρης δολοφονίας των δύο Συναγωνιστών μας, αλλά γρήγορα αποκαλύπτονται οι πραγματικές τους διαθέσεις. Ο ένας μετά τον άλλον βγαίνουν και με τις ... 
δηλώσεις τους αποκαλύπτουν ότι όχι μόνο δεν θλίβονται για τον άδικο θάνατο δύο Ελλήνων και την Μάχη για τη Ζωή που δίνει ένας τρίτος, αλλά προκαλούν ασύστολα με την στάση τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αναμφίβολα, έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης γι΄αυτή την περιρρέουσα αλητεία. Έτσι, λοιπόν, μετά τις δηλώσεις Δραγασάκη, ο οποίος τυφλωμένος από το ιδεολογικό μίσος είπε ότι «Δεν νομίζω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα. Θύμα είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας», την σκυτάλη πήρε ο γνωστός φαιδρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος εντελώς προκλητικά δήλωσε ότι «οι δύο δολοφονίες δίνουν την δυνατότητα στους νεοναζιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από θύτες να μεταμφιεστούν σε θύματα και να «διαπραγματευθούν» την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει πιο χαλαρά την επιχείρηση εξάρθρωσής της»!
Όσο «νούμερο» και γραφικός και αν θεωρείται ο εν λόγω ροζ μπολσεβίκος, εν τούτοις, ο θεσμικός του ρόλος δεν μπορεί παρά να επιβάλλει μια απάντησή μας. Δεν επιτρέπουμε σε καμία περίπτωση στον κακεντρεχή και μυθομανή («Βοήθεια, εδώ Στρατούλης, με σκοτώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή την ατάκα-αποθέωση της φαιδρότητάς του;) αυτόν ανθέλληνα να κάνει εμετικές δηλώσεις πάνω από το νωπό ακόμη αίμα των άνανδρα δολοφονημένων Συντρόφων μας.
Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι «διαπραγματεύονται», αυτοί είναι τα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ, που την καταγγελία του Μνημονίου την μετέτρεψαν μετεκλογικά σε επαναδιαπραγμάτευση. «Διαπραγματεύονται» επίσης – κάτω από το τραπέζι – με τη ΝΔ προκειμένου να διαμορφώσουν τις κατάλληλες εκείνες συνθήκες προκειμένου να στρωθεί ο δρόμος για μια συνεργασία μεταξύ τους ως επόμενη συγκυβέρνηση. Το κόμμα – προστάτης των τρομοκρατών ας το βουλώσει και ας καταλάβει ότι αν κάτι χρειάζεται εξάρθρωση σ΄αυτόν τον τόπο είναι οι διάφορες εγκληματικές οργανώσεις της κόκκινης τρομοκρατίας, όπως φυσικά και οι κάθε είδους προστάτες τους. Σε άλλες περιπτώσεις ο Στρατούλης προκαλεί απλά τον γέλωτα.
Τώρα, όμως, με δύο δολοφονημένους Χρυσαυγίτες και έναν τρίτο Συναγωνιστή μας να δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη Ζωή δεν του επιτρέπουμε ούτε καν  να είναι γελοίος. Ας ασχοληθεί με την ουσιαστική καταδίκη των καθαρμάτων που δολοφονούν άνανδρα και απάνθρωπα και ας πάψει να προκαλεί ασύστολα με τις δηλώσεις του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ