Εγκαίνια Γραφείων Τ.Ο. Σερρών: Εθνικιστικό ποτάμι πλημμύρισε τις Σέρρες


Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, τελέστηκαν τα επίσημα εγκαίνια του γραφείου της Τ.Ο. Σερρών επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 25, παρουσία του Βουλευτή Ν. Σερρών, Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, του Βουλευτή Β’ Αθηνών, Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, κλιμακίου της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και Συναγωνιστών από γειτονικούς νομούς. Από νωρίς πλήθος Σερραίων είχε αρχίσει να προσέρχεται στο χώρο κάτω από το γραφείο, δείχνοντας εξ αρχής ότι θα ακολουθούσε κάτι πρωτόγνωρο για έναν νομό που μέχρι πρότινος η «δεξιά της σφαλιάρας» τον θεωρούσε «κάστρο» της. 
Με την άφιξη τους, οι Συναγωνιστές Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. 

Μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων και του αγιασμού,...
 


πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για την περίσταση στο δρόμο κάτω από το γραφείο. Ήδη οι συγκεντρωμένοι φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής είχανε ξεπεράσει τους 300, υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία. Ο κόσμος ενθουσιώδης, διέκοψε πολλές φορές τους ομιλητές με συνθήματα. Πρώτος πήρε το λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στη τραγική από κάθε άποψη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νομός Σερρών, στηλιτεύοντας όλους αυτούς που τόσα χρόνια παριστάνουν τους «σωτήρες» μιας περιοχής που εν γνώσει τους καταστρέφουν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βουλευτής Ν. Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Παύλου Μελά αναφέρθηκε στη θυσία του ιδίου και των υπολοίπων Ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, αναφέρθηκε στη στάση που τηρεί η Χρυσή Αυγή απέναντι στα μνημόνια, τονίζοντας ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να μην μιλάμε για τα τελευταία μέτρα, αλλά για τις τελευταίες ημέρες του αμαρτωλού αυτού καθεστώτος. 

Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, αναφέρθηκε στους τοπικούς πολιτικούς που πρωτοστάτησαν στην άνευ όρων ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και της ανεργίας. Τόνισε πως όλοι αυτοί οι απατεώνες που εν γνώσει τους αφήνουν την Ελλάδα να μαραζώνει πρέπει να τιμωρηθούν. Αναφέρθηκε επίσης και στα πρόσφατα γεγονότα στο θέατρο «Χυτήριο» στην Αθήνα και την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής ενάντια σε αυτή την άθλια παράσταση που μερικοί βλάσφημοι προσπαθούν να ανεβάσουν. Ειδική μνεία έκανε σε αυτά που έχει να προσφέρει η Χρυσή Αυγή σε όποιον αποφασίσει να έρθει κοντά της. Δεν είναι ούτε ρουσφέτια, ούτε διορισμοί, παρά μόνον «Αγώνας, αγώνας, αγώνας και τίποτε άλλο μέχρι την τελική νίκη». 
Τέλος, το λόγο έλαβε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος αναφέρθηκε στους ιδεολογικούς πυλώνες που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή και που την κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα κόμματα. Με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, τόνισε πως δεν υπάρχει «μικρή και έντιμος Ελλάς», αλλά Ελληνική Αυτοκρατορία και πως δεν υπάρχουν ξεχασμένες πατρίδες, αλλά σκλαβωμένες. 
Όπως κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, έτσι και αυτή, έκλεισε με τους παριστάμενους να ψέλνουν τον Εθνικό μας Ύμνο. 
Εν συνεχεία, ακολούθησε μεγαλειώδης πορεία στο κέντρο των Σερρών με τη συμμετοχή παραπάνω από 500 Συναγωνιστών. Ένα πραγματικό Εθνικιστικό ποτάμι που όμοιο του δεν έχει δει ξανά η πόλη, ξεχύθηκε στους δρόμους και με Εθνικιστικά συνθήματα έδωσε ένα άλλο χρώμα στο Σαββατόβραδο. Επρόκειτο για ένα «ποτάμι» που σίγουρα έκανε πολλούς τοπικούς -και όχι μόνο- «άρχοντες» να χάσουν τον ύπνο τους, καθώς κατέδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο κόσμος σιγά - σιγά ξυπνάει, δεν δέχεται να φάει κι άλλο παραμύθι και πως τα ψέματα και η λάσπη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν είναι τίποτε άλλο παρά χαμένος χρόνος. 
Ας πουν όσα ψέμματα θέλουν οι πολιτικάντηδες και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ας συκοφαντήσουν όσο θέλουν, ας εκτοξεύσουν κι άλλη λάσπη. Το διαρκώς αυξανόμενο πλήθος των Ελλήνων που πυκνώνει τις γραμμές μας Πανελλαδικά είναι αυτό που τους τρομοκρατεί, γιατί σηματοδοτεί το τέλος της σαπίλας που δημιούργησαν και συντηρούν. Στο μύθο των «αιμοδιψών δολοφόνων» που προσπαθούν να φτιάξουν, η εικόνα με τις μητέρες με τα μωρά στα καροτσάκια να συμμετέχουν την πορεία, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της Αλήθειας. Ερχόμαστε.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!