Δραστηριότητες Τοπικών: Κασσάνδρεια, Σέρρες, Εύβοιας - Βοιωτίας

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας
Δεκαπενταμελές κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Κασσανδρείας, με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Ν. Ρήγα, παρεβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχία Χαλκιδικής για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας, κατά το 1821.
Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση κι έπειτα ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.






 
Οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θέρμη από τον παρευρισκόμενο κόσμο, ο οποίος τους καταχειροκρότησε κατά την κατάθεση του στεφάνου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορεί να αποδωθεί στους Αγωνιστές, στους νεκρούς και στα θύματα του Ιερού εκείνου Αγώνα, κατά τον οποίο οι κάτοικοι της Κασσάνδρας αντιστάθηκαν με τόλμη και αυτοθυσία στο βάρβαρο κατακτητή, καταγράφοντας σελίδες δόξας στην Ελληνική Ιστορία.
Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Σερρών
Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστή Νικήτα Σιώη, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της πόλης των Σερρών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι Συναγωνιστές μοίρασαν εκατοντάδες εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, σε μια προσπάθεια να ενημερώσουν τον απλό κόσμο για τις πραγματικές θέσεις του Κινήματος και να καταρρίψουν τους μύθους που δημιουργούν τα κανάλια της διαπλοκής. Η αντίδραση του κόσμου για ακόμα μια φορά ήταν ενθουσιώδης, με τις εφημερίδες μας να φεύγουν εν ριπή οφθαλμού καθώς έμποροι και περαστικοί έσπευδαν να μας συγχαρούν και να μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στους κλέφτες και τους φαύλους που καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας.
Να σημειωθεί επίσης, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας ακολουθούσαν πάνω από 10 αστυνομικοί άνευ λόγου και αιτίας.
Η στάση αυτή της αστυνομίας στηλιτεύτηκε έντονα από τους Συναγωνιστές, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα δεκάδες καθημερινά περιστατικά κλοπών και λοιπών αδικημάτων σε όλο το νομό στα οποία η αστυνομία λάμπει δια της απουσίας της χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία ότι δεν έχει δυνάμεις να στείλει. Όπως φαίνεται από τα γεγονότα, η αστυνομία έχει δυνάμεις, απλά προτιμά να τις χρησιμοποιεί για να παρακολουθεί τις δράσεις ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος αντί να συλλαμβάνει κακοποιούς.
Κατά τη διάρκεια της δράσης ο υπεύθυνος τύπου της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστής Θόδωρος Τζαμπάζης, προέβη σε δηλώσεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αναφέροντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει καθημερινή παρουσία σε όλο το νομό και πως σκοπός των δράσεων αυτών είναι η ενημέρωση και η εμψύχωση των συμπολιτών μας που, όπως και όλοι οι Έλληνες, καλούνται να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρα δυσάρεστες καταστάσεις.
Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 20:00 - 22:00
Τηλέφωνο: 6938 721350
Ενημερωτική δράση στη Θήβα
Κλιμάκιο της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στη Θήβα, μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Η υποδοχή των Ελλήνων ήταν παραπάνω από θερμή και δημιουργήθηκαν μποτιλιαρίσματα στους δρόμους της πόλης, όπου κινηθήκαμε, με τα οχήματα να καθυστερούν και τους οδηγούς να περιμένουν αδιαμαρτύρητα για να προμηθευτούν το υλικό μας.
Με την εκστρατεία λασπολόγησης του Κινήματός μας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους πολιτικούς όλων των συστημικών κομμάτων σε πλήρη εξέλιξη -με λογοκρισία, φίμωση και διαστρέβλωση του λόγου και των πράξεών μας- αντιδρούμε με τον τρόπο που μόνο οι Χρυσαυγίτες μπορούμε: Στους δρόμους της Πατρίδας μας, διαδίδοντας την αλήθεια.
Σκοπός των τακτικών και εκτεταμένων ενημερωτικών δράσεων είναι να φτάσει η καθαρή φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών σε κάθε Έλληνα της περιοχής μας. Μέχρι τη Νίκη!
 
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00