Καλπάζει ασταμάτητη η ανεργία

Στο 25,4% έφτασε το ποσοστό της ανεργίας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Αύγουστο του 2012. Πραγματοποιήθηκε δηλαδή αύξηση της ανεργίας κατά 8,1% από τον αντίστοιχο μήνα του 2011.
Σε λίγη ώρα ξεκινάει και η συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει ότι η ανεργία θα αυξηθεί, παρέα με την ύφεση και βέβαια πάντα χωρίς να υπολογίζονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι καταστηματάρχες που χάνουν τις επιχειρήσεις τους.
Σε συζήτηση που διεξαγόταν στο φιλομνημονιακό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την...
 



ώρα της ψήφισης των μέτρων, φάνηκε έστω και αχνά πιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης και της τρόικας για αντιμετώπιση της κρίσης και δεν απέχει καθόλου από τις περσινές δηλώσεις Ράιχενμπαχ που έλεγε ότι οι επενδυτές περιμένουν να πιάσουν πάτο τα εργασιακά στην Ελλάδα προκειμένου να έρθουν.
Εκεί τέθηκε το δίλημμα «450 ή καθόλου ευρώ», λέγοντας δηλαδή ότι η μείωση των μισθών είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση της ανεργίας. Οι νεοφιλελεύθεροι ουραγοί του μνημονίου και της τρόικας θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη αρχίσει και πυκνώνει τις τάξεις της Εθνικής Αντιστάσεως της Χρυσής Αυγής, μακριά από τα ελεγχόμενα μαντριά της αριστεράς. Το ξέρουν βεβαίως γι’ αυτό και βγάζουν όλο αυτό μένος εναντίον μας, στην απέλπιδα προσπάθεια τους να αναστηλώσουν το καθεστώς που τους εξέθρεψε.
Το ποτάμι δεν γυρνά πίσω, όμως!