Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Η σημαία είναι η ψυχή μας!


Στα πλαίσια της εκδήλωσης μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τις δυνάμεις κατοχής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, κλιμάκιο Συναγωνιστών παραβρέθηκε στην εκδήλωση, παρουσία και του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Α. Γρέγου, παρά την λυσσαλέα επιμονή του ...


«προοδευτικού» Δημάρχου της Κασσάνδρας Παπαγιάννη να αποκλείσει εντελώς αυθαίρετα την Χρυσή Αυγή και παρόλο που είχε προηγηθεί δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο η αντιπολίτευση του Δήμου στήριζε την συμμετοχή όλων των πολιτικών σχηματισμών.
Συντεταγμένα και με τις σημαίες ψηλά, οι Συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι με το πέρας της τελετής.

Στην επιστροφή από τον χώρο του μνημείου προς την κεντρική πλατεία της Κασσάνδρας, ακολούθησε ενημερωτική δράση με διανομή εφημερίδων του κινήματός μας. Εκεί ενημερωθήκαμε πως η Ελληνική σημαία έξω από το Δημαρχείο ήταν σκισμένη.

Έτσι, το κλιμάκιο των Συναγωνιστών μετέβη στον χώρο έξω από το Δημαρχείο και ακολούθησε τελετή υποστολής της σκισμένης σημαίας και έπαρσης νέας Ελληνικής Σημαίας, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο.
Αντίθετα με μερικούς κρατικοδίαιτους καρεκλοκένταυρους, στην ψυχή κάθε Χρυσαυγίτη υπάρχει πάντα η ελληνική Σημαία, την οποία υπερασπίζεται με κάθε μέσο.

Ζήτω η Νίκη!