Σελίδες

Αυτό θα πει Σοσια-ληστική ζωή !


Σαράντα δύο ταξίδια σε τριάντα δύο χώρες έχει πραγματοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Τον γύρο του κόσμου με τη Σοσιαλιστική Διεθνή ξεκίνησε για τον Γιώργο Παπανδρέου από τον ...



Ιανουάριο του 2006, οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρός της αναφέρει σήμερα το άρθρο της Αλεξάνδρας Κυριακοπούλου στην Real News.
Μέχρι σήμερα, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχει γράψει πάρα πολλά αεροπορικά μίλια ανά την υφήλιο μένοντας πάντα στα πιο ακριβά ξενοδοχεία.
"Από τους πλέον πολυτελείς και εξωτικούς προορισμούς σε Αγιο Δομίνικο και Κόστα Ρίκα για συναντήσεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μέχρι τους πιο ταπεινούς στα Βαλκάνια και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για στήριξη στα σοσιαλιστικά κόμματα, πάντα στην ατζέντα του βρίσκονται η Ελλάδα, η «πράσινη ανάπτυξη», οι κακοί συντηρητικοί που τον «εκτέλεσαν», τα δικαιώματα των γυναικών, η δημοκρατία και, ασφαλώς, η παγκόσμια κρίση. Προτού αποσυρθεί στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα, κατακεραύνωσε από το πάνελ του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (23-24 Ιανουαρίου 2012) τη συντηρητική κυβέρνηση που κακοδιαχειρίστηκε την ελληνική οικονομία. Μετά και τις σίγουρα εξαντλητικές εξαγγελίες του για μάχη με το πελατειακό κράτος και τις ολιγαρχίες της εξουσίας, πήγε να αναπαυθεί στο ξενοδοχείο που διαφημίζει πως διαθέτει το μεγαλύτερο spa της Κεντρικής Αμερικής, γυμναστήριο, τζακούζι, σάουνα, υπηρεσίες μασάζ αστακούς, σούσι αλλά και τροπικά κοκτέιλ, όλα υπό lounge μουσικές. Το συνέδριο διήρκεσε δύο ημέρες, αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε εκεί για πέντε".

Διαβάστε στην εφημερίδα και για τα άλλα κοσμοπολίτικα πέρα δώθε του προέδρου τη στιγμή που ο μόνος γύρος που βλέπουμε εμείς είναι αυτός των ταχυφαγίων της Τούμπας...


taxalia.blogspot.com