Σελίδες

Μόνο για Έλληνες


Πόλεμος πατήρ Πάντων
Ο Σκοτεινός Ίωνας
Αθήνα ή Ιερουσαλήμ; Τούτο δεν είναι ένα εθνικιστικό ζήτημα που έχει θέσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι ένα ερώτημα που έχει θέσει η επιστήμη της Φιλοσοφίας για να δηλώσει τη μετατόπιση των θεμάτων και των αρχών της φιλοσοφίας που ουσιαστικά μετατρέπεται σε Θεολογία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα κατά την επέκταση της Παπικής ανθελληνικής και εβραιόδουλης εξουσίας. ...
 
Και τούτη η σύγκρουση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ένας πόλεμος που μαίνεται μέχρι τις μέρες μας. 
Γιατί η μάχη που έγινε προχθές στο Σύνταγμα ήταν μία μάχη στο μεγάλο αυτό πόλεμο του Έθνους μας με τους Προαιώνιους Εχθρούς.
Ο δήμαρχος της ιστορικής πόλης των Αθηνών ήταν εκλεχτός του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που τα οικονομικά σκάνδαλα που έρχονται κάθε τόσο στη δημοσιότητα αποδεικνύουν πως πρόκειται για συμμορία κλεπτών με γραβάτες, ληστές των δημοσίων ταμείων. Λαοπλάνων και πολιτικών τυχοδιωχτών που αποσκοπούσαν να ανέλθουν σε ασφαλέστερα κλιμάκια των κέντρων παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Από πότε λοιπόν ενδιαφέρεται για την τήρηση των νόμων ο εν λόγω εκλεκτός των κλεπτών; Πότε κατήγγειλε δημόσια τις κλεψιές της συμμορίας με τις μεγαλύτερες "μπάζες" και μίζες; 
Πώς μπορεί να ενδιαφέρεται για το Νόμο όταν οι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας και έχουν οδηγήσει στην εξαφάνιση των νόμιμων επιχειρήσεων των Ελλήνων οι οποίοι πληρώνουν αιματηρούς φόρους; Επιπλέον για ποια νομιμότητα μιλάμε με τα παράνομα εμπορεύματά των λαθρομεταναστών αποτελούν ζημιά για την κρατική οικονομία και κυρίως δημόσιο υγιεινομικό κίνδυνο.
Για ποια νομιμότητα μιλάμε όταν οι συμμορίες των αλλοδαπών δολοφονούν και προβαίνουν σε σωρεία εγκλημάτων; Για δημόσια ούρηση; Για πορνεία; Για εμπόριο ναρκωτικών; Για ληστείες και δολοφονίες; Για βασανισμούς ηλικιωμένων Ελλήνων; 
Ο "σοφός" των αγορών, μέσω των θυγατρικών της "Κοινωνίας Χωρίς Σύνορα" έχει εκτός από τη Θεσσαλονίκη που ελέγχει ένας άλλος "πράσινος φρουρός", διοχοτεύσει χρήματα για την υποστήριξη της παρουσίας των αλλοδαπών και στην Αθήνα. Ο λόγος προφανής. Οι αλλοδαποί εξυπηρετούν τα σχέδια του σιωνισμού για υποταγή της Ελλάδος. 
Ποιος άλλος θα συγκέντρωνε τόσα τιμαλφή και θα συγκέντρωναν το χρυσό στα παγκόσμια κέντρα εξουσίας; Ποιος άλλος θα σκορπούσε τον τρόμο με τις δολοφονίες και τον αιμοβόρο χαρακτήρα και αποκρουστική όψη τους; Ποιος άλλος θα διέλυε τους νέους με το εμπόριο των ναρκωτικών τα οποία γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα. Ας θυμηθεί κάποιος για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και κατασκευάζονται από υγρά μπαταρίες και δημιουργούν μέχρι και τάσεις κανιβαλισμού στους χρήστες. Ποιος άλλος δε θα έριχνε τις τιμές στα ακίνητα σε ολόκληρες περιοχές, επιχειρήσεις real estate που αποτελούν και την κύρια πηγή εσόδων για τους Εβραίους και τα όργανά τους που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του ψευτορωμέικου.  Οι λαθρομετανάστες διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και την Εθνική κυριαρχία. Αποτελούν, το Δούρειο Ίππο και ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκαλέσουν "πορτοκαλί εξεγέρσεις" από το ένα άκρο της Ελλάδος (Θράκη-Μακεδονία) μέχρι το άλλο (Πελοπόννησο) με τα κέντρα "κράτησης" που τόσα έντοχνα οι φίλοι των μασόνων που είναι υπεύθυνοι της δημόσιας "τάξης" σκόρπισαν.
  
Τα χρήματα του "περιούσιου" G. Soros στο Παλαιό Φρουραρχίο ερμηνεύουν την επιλεκτική στάση και αντίληψη περί νομιμότητας του δημάρχου την επιλογή του πολιτικού που έθεσε στη δουλεία των Παγκόσμιων Τοκογλύφων. Η μάχης της Μ. Πέμπτης στο Σύνταγμα ΗΤΑΝ ακόμα μία μάχη Ελλήνων και Σιωνιστών.
  
Σ' αυτή την Αθήνα που τελεί υπό σιωνιστική-τοκογλυφική κατοχή και που συμβαίνει κάθε έγκλημα και κάθε αδικία, θέλουν εκτός Νόμου τον Εθνικισμό και τους Έλληνες εκτός μάχης. Περιθωριακουύ, νηστικούς και εξαθλιωμένους ώστε από ένα Περήφανο Έθνος να μετατραπούν σε πειθήνιους δούλους των πολυεθνικών υπερατλαντικών εταιριών και οργανισμών τους. Γι αυτό προσπάθησαν να ματαιώσουν την παροχή τροφίμων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ σε κεντρικό σημείο της πόλης. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ 
Την πόλη που ίδρυσε ο μεγαλύτερος Ήρωας των Ιώνων, ο Θησέας, δε θα αφήσουμε να την καταστρέψουν οι ανθέλληνες.