Οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το τραμπουκαριό της Πάτρας

Όπως είναι γνωστό, το περασμένο Σαββάτο, η γνωστή αναρχοκομμουνιστική-παρακρατική συμμορία της Πάτρας, πραγματοποίησε επίθεση σε ξενοδοχείο όπου ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Αφού δε, τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα όχι μόνο αποκρούστηκαν από την ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής, αλλά ετράπησαν και σε άτακτη φυγή. Στη συνέχεια, θέλοντας να ...

ξεσπάσουν κάπου για το ρεζιλίκι τους, άναψαν φωτιές και δημιούργησαν μεγάλα επεισόδια στο κέντρο της πόλης. Για πρώτη φορά, αστυνομικοί συνέλαβαν 14 αναρχοκομμουνιστές.
Με ποιού, λοιπόν, κόμματος του… συνταγματικού τόξου (κατά φον Αντωνάκη…) τις πλάτες επιχειρήθηκε τραμπούκικη επίθεση για την διάλυση μιας νόμιμης συγκέντρωσης; Με του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως. Έτσι, μετά τη σύλληψη των 14, κινητοποιήθηκε όλος ο υποστηρικτικός μηχανισμός του συνονθυλεύματος, με πρώτη και καλύτερη την τοπική βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην θεατρίνα), Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία –μεταξύ των άλλων- απείλησε ευθέως και την ίδια την εισαγγελέα των Πατρών. Ιδού τι γράφει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα των αμερικανοκομμουνιστών:
«Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, συμμετείχε, την Κυριακή το μεσημέρι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 14 συλληφθέντες για τα γεγονότα του ξενοδοχείου Αστήρ, στα δικαστήρια της οδού Γούναρη. Επ’ αφορμή της παρουσίας της εκεί, προέβη στην εξής δήλωση: ”Με αβάσιμες κατηγορίες επί αβάσιμα συλληφθέντων ανθρώπων εγκαινιάζεται και στην Πάτρα η πολλά υποσχόμενη συνεργασία των Υπουργών κ. Αθανασίου και κ. Δένδια. Συλλήψεις στην τύχη, ατόμων όπως και το μέλος κυβερνητικής φοιτητικής παράταξης και άλλα που έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης, ακόμα και τρεις ώρες μετά τα γεγονότα στο ξενοδοχείο που αποδέχθηκε να φιλοξενήσει νεοναζιστική μάζωξη, στοιβάζονται από εχθές το βράδυ στο μπουντρούμι της οδού Ερμού. Η εντεταλμένη εισαγγελέας που μοίρασε κατηγορίες σαν στραγάλια, είναι η ίδια που στις πρόσφατες συγκρούσεις με τη Χρυσή Αυγή, είχε φορτώσει απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τον πλέον ατεκμηρίωτο και μεροληπτικό τρόπο, σε τρεις νεαρούς αντιφασίστες, προκαλώντας όλη τη δημοκρατική κοινή γνώμη της Πάτρας. Η Αστυνομία αντί να αδρανεί μπροστά στις συνεχείς προκλήσεις της Χρυσής Αυγής σε Πάτρα και Αίγιο, αντί να αντιμετωπίζει τον αντιφασισμό σαν ποινικό αδίκημα, αντί να αποδέχεται το να συστεγάζεται και να γειτνιάζει το σήμα της ΕΛ.ΑΣ. με τα ναζιστικά σύμβολα στην οδό Γούναρη, καλά θα κάνει να αντιδράσει μέσα στα πλαίσια των επιχειρησιακών της υποχρεώσεων. Άλλος δρόμος από την αντεπίθεση της Δημοκρατίας δεν υπάρχει. Να ακυρώσουμε συλλογικά, μαζικά και με τα δημοκρατικά μας όπλα οποιαδήποτε προσπάθεια των νεοναζί.”».
(ΥΓ): Μεταξύ των συλληφθέντων κοκκινοτραμπούκων κι ένας λαθρομετανάστης. Τυχαίο; Δε νομίζω!