Η «Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία» και η «Πατριωτική Δύναμη Καλαμαριάς» έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα (Φωτο))

Η «Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία» και η «Πατριωτική Δύναμη Καλαμαριάς» έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα
Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία» , στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας .
Εκλεγμένοι σύμβουλοι, στελέχη, συνεργάτες και φίλοι των αυτοδιοικητικών παρατάξεων της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Καλαμαριάς, παρευρέθηκαν τηρώντας τις παραδόσεις και ανταλλάσσοντας ευχές.
Την βασιλόπιτα έκοψαν ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία», περιφερειακός σύμβουλος Π.Κ.Μ., Νίκος Χρυσομάλλης και ο επικεφαλής της «Πατριωτικής Δύναμης Καλαμαριάς» και δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, Θεόδωρος Βολτσίδης. Παρευρέθησαν επίσης το μέλος της κεντρικής επιτροπής και πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε. Σερρών Απόστολος Αρβανίτης και Π.Ε.Θεσσαλονίκης Άγγελος Αγγελίδης.
Τυχερός της εκδήλωσης στον οποίο έπεσε το «φλουρί», υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία συναγωνιστές μας, με μακρά διαδρομή στον εθνικιστικό χώρο, όντας μέλος στο εθνικιστικό κίνημα της «Τετάρτης Αυγούστου», ο συναγωνιστής Θεοδόσιος Τσιάντης, στον οποίο και δόθηκε αναμνηστικό δώρο.
Μεταξύ των παριστάμενων συναγωνιστών ήταν εμφανής η αισιοδοξία και η πίστη ότι το νέο έτος πρόκειται να είναι έτος δικαίωσης και αντεπίθεσης για την Χρυσή Αυγή, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!