Τα “δεκάδες θύματα” της Χρυσής Αυγής και οι συκοφάντες της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Τα “δεκάδες θύματα” της Χρυσής Αυγής και οι συκοφάντες της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) σε ανακοίνωσή της, ζητά την απομόνωση της Χρυσής Αυγής καθώς και απαιτεί (!!!) "να προχωρήσει το Δικαστήριο στην παραδειγματική τιμωρία-καταδίκη ολόκληρης της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης που έδινε τις εντολές και εκπαίδευε τα Μέλη της για να εκτελούν τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, αντιφασιστών, συνδικαλιστών, αγωνιστών των κινημάτων και της Αριστεράς. Όλα τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να βρεθούν στη φυλακή και όχι να συνεχίζουν να κυκλοφορούν προκλητικά ελεύθεροι..."
Στην ίδια ανακοίνωση ομιλεί για... "δεκάδες θύματα" της Χρυσής Αυγής και χαρακτηρίζει ως "πρόκληση" την αθωωτική εισαγγελική πρόταση του Δεκεμβρίου.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ: Εφόσον η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. "ανακάλυψε"... δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής, θα έχει κάποια... στοιχεία για αυτό. Όπως θα πρέπει να διαθέτει και... ακλόνητα στοιχεία ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής "έδινε τις εντολές και εκπαίδευε τα Μέλη της για να εκτελούν τις επιθέσεις"... ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ;
Και δεν είναι οι μόνοι που δεν κατέθεσαν στοιχεία, είναι όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας που κατέθεταν ότι "διάβασα στις εφημερίδες", "άκουσα στα κανάλια", "μου είπε ο τάδε...", για να μην μιλήσουμε για τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες που σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, δεν προσέφεραν τίποτα στην διαδικασία και αρκετοί ισχυρισμοί ήταν "αντίθετοι στην κοινή λογική!"
Εφόσον οι συνδικαλιστές αυτοί δεν έχουν στοιχεία, τότε είναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ και αυτό σε αντίθεση με εκείνους, εμείς μπορούμε να το αποδείξουμε ΚΑΙ σε δικαστική αίθουσα.