Σφοδρή επίθεση του Εβραϊκού δορυφορικού δικτύου "Jewish news one" στην Χρυσή Αυγή

Στο βίντεο που παραθέτει με τίτλο:
Οι Έλληνες Εβραίοι αντιμέτωποι με τον αντισημιτισμό της Χρυσής Αυγής
Αναφέρει τα εξής: 
Η 5.000 ισχυρή εβραϊκή κοινότητα στην Ελλάδα εντείνει τις προσπάθειές της για την αντιμετώπιση του νεο-ναζστικού εξτρεμισμού μετά τα πρόσφατα γεγονότα που ώθησαν την ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής στην πολιτική υπεροχή, σήμερα οι δημοσκοπήσεις δίνουν περίπου 14 τοις εκατό των ψήφων.
Το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδα και το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραϊκών Κοινοτήτων, είναι στην πρωτοπορία τονίζοντας την ανάγκη να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά στο σχολείο από νεαρή ηλικία σχετικά με τον ακροδεξιό εξτρεμισμό και το Ολοκαύτωμα, αμφισβητώντας τον αντισημιτισμό σε κάθε ευκαιρία. ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ>>>



Πρόσφατα, ένας  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσή Αυγή προχώρησε στο διάβασμα ενός αποσπάσματος από το αμφισβητούμενο αντισημιτικό κείμενο, τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ το κόμμα είναι γνωστό και ύποπτο για  την βίαιη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες και τους μετανάστες.
Η Χρυσή Αυγή είχε πάρει λιγότερο από το 1% των ψήφων στις εκλογές του 2009 και η πρόσφατη υπεροχή της - παρόμοια κατά κάποιο τρόπο με εκείνη του ναζιστικού κόμματος στη Γερμανία - μπορεί να αποδοθεί σε μια ανάπηρη οικονομία που έχει αφήσει το ένα τέταρτο του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας άνεργο.