Προκλητικά υβριστική η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ - Αποκάλεσε στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές!

Η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ, στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της 7ης Ιανουαρίου αποκάλεσε  τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές!
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των καθημερινώς εφημερίδων, μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Κώστα Αρβανίτη, αναφέρθηκαν στο ατόπημα του Καμινή κατά την διάρκεια της τελετής που έγινε για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας στο δημαρχείο. (Δείτε το θέμα: Αίσχος! Δημόσια εκφράζει το αντιχριστιανικό του μένος ο Καμίνης)
Η εν λόγω παρουσιάστρια, αφού υπερασπίστηκε την στάση του άθεου Καμίνη με γελάκια και με την σαχλή δικαιολογία λέγοντας:

"Δεν αρνήθηκε μωρέ, εντάξει το ξέχασε και μετά είπε ας πάρει το δικό μου....(γέλια παρατεταμένα μέχρι δακρύων), θα του δώσω το δικό μου" και συνέχισε λέγοντας: "Και βέβαια η Χρυσή Αυγή αμέσως, οι ορθόδοξοι σατανιστές, μιλάνε και για την ορθοδοξία, τέλος πάντων".
Ο συμπαρουσιαστής της, Κώστας Αρβανίτης, προσπάθησε να τα "μπαλώσει λέγοντας: "Δεν είναι σατανιστές, τι είναι αυτά που λες τώρα, λάθος"
Η Κατσίμη, όμως επέμεινε λέγοντας: "Κάνετε μεγάλο λάθος παιδιά, είναι και σατανιστές και απ' όλα και δωδεκαθεϊστές"
Κώστας Αρβανίτης: "Δεν είναι έτσι που λες, έχεις άδικο" και συμπλήρωσε με ιδιαίτερη επιμονή η Κατσίμη: "Παιδί μου ο Καιάδας, δεν ήταν σατανιστής;"
Η συμπεριφορά της Κατσίμη δεν αποτελεί μόνο πρόκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά είναι και δημόσια ύβρις εις βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της. Όλων αυτών των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν την κρατικοδίαιτη "κυρία" και απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία της, διότι η συγκεκριμένη δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει και να λοιδορεί την θρησκευτική πίστη μας και μάλιστα μέσα από ένα κρατικό κανάλι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ: www.ert.gr/webtv/net/  ΑΠΟ ΤΟ 37.40 ΛΕΠΤΑ.
Δείτε επίσης:  Ποιός είναι και τι λέει ο άντρας της Κατσίμη που διώξανε από την ΝΕΤ

"ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"
mikromeseos.blogspot.gr