Εκδήλωση της Τ.Ο. Νίκαιας με ομιλητή τον Αντώνη Γρέγο και θέμα: «Μακεδονία - Γη Ελληνική»

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε ακόμη μια εκδήλωση της Τ.Ο Νίκαιας. Η προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Αντώνιου Γρέγου δέχτηκε την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου αφού τα γραφεία της τοπικής γέμισαν από νωρίς το απόγευμα.
Ο υπεύθυνος της τοπικής, Γεώργιος Πατέλης, αφού καλωσόρισε το κοινό, έκανε ένα μικρό πρόλογο για τον κεντρικό ομιλητή. Στην συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής Αντώνιος Γρέγος και ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα και καθηλωτική ομιλία με θέμα «Μακεδονία Γη Ελληνική». ... 
 
 
 
 
Αρχικά, επαίνεσε τις δραστηριότητες και τους αγώνες που έχουν πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα τα γραφεία της Νίκαιας. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο πόλεμο που έχουν εξαπολύσει οι Σκοπιανοί για την Μακεδονία, στον ανίκανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καθώς και σε όλο το παρασκήνιο των πρόσφατων παρελάσεων σε όλη την Βόρεια Ελλάδα που δεν μεταδόθηκε από κανένα Μέσο Μαζικής Εξαπάτησης. 
Η εκδήλωση τελείωσε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και  το «Μακεδονία ξακουστή», γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγο αλλά και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.