Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μνήμη του Μίκη Μάντακα στην Ιταλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Κλιμάκιο Συναγωνιστών μαζί με τον βουλευτή του Κινήματός μας Αντώνη Γρέγο τίμησαν και φέτος τη μνήμη του Μίκη Μάντακα, του μεγάλου αγωνιστή – σύμβολο του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού, συμμετέχοντας στην κατανυκτική τελετή που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Piazza Risorgimento....






Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Casa Pound, με ξενάγηση στους χώρους και ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις τους. Από την πλευρά μας ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμπληρωματικές διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η πρόθεση τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου έγινε επίσκεψη στα παλιά γραφεία του MSI και στη συνέχεια συμμετείχαμε στην σιωπηλή πορεία που κατέληξε στο σημείο της δολοφονίας του Μίκη Μάντακα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν αντιπροσωπείες από πολλά ευρωπαϊκά Εθνικιστικά κινήματα.



Η σεμνή τελετή έκλεισε με την ιαχή «PRESENTE» να δονεί την πλατεία και να δηλώνει την απόφαση όλων να αγωνιστούν για μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.