Δηλώσεις Βουλευτή Χρυσής Αυγής Α΄Θεσσαλονίκης Α.Γρέγου.‏

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΡΕΓΟ




1.Πως κρίνεται τη χρονιά που έφυγε και τι θα πρέπει να περιμένουμε από το καινούργιο έτος

Απαντ. Η χρονιά που έφυγε ήταν καταστροφική για τον Ελληνικό λαό, οι παλινωδίες και τα ψέματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ οδήγησαν τη χώρα σε οικονομική καταστροφή, σε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, σε διάλυση του κοινωνικού ιστού ακόμα και σε παραβιάσεις του συντάγματος με νομοθετήματα που ήταν σαφώς αντίθετα με το συμφέρον του ελληνικού λαού.
 Η χρονιά που έρχεται δυστυχώς προβλέπεται ακόμη χειρότερη. Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των δανειστών, στην προσπάθειά του να μείνει γαντζωμένος στη καρέκλα της εξουσίας, συνεχίζει τα βρώμικα και άθλια ψέματα του. Η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση και οι βουλευτές που τη στηρίζουν βιώνουν την οργή του ελληνικού λαού. Η λεγόμενη αριστερή παρένθεση αναμένεται να κλείσει πολύ γρήγορα, αφήνοντας πίσω της ολοκληρωτική καταστροφή.
 Η θλιβερή  μειοψηφία που κυβερνά τον τόπο θα λογοδοτήσει σύντομα για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού. Εγκλήματα όπως η ψήφιση νομοσχεδίου περί  ιθαγένειας, αντιρατσιστικό, σύμφωνο συμβίωσης αλλά και συγκάλυψη της διαφθοράς, της διαπλοκής και των σκανδάλων.
Με το καινούργιο έτος αναμένεται αύξηση της ανεργίας, μεγάλες μειώσεις στις κύριες συντάξεις, αύξηση της εγκληματικότητας λόγω της οργανωμένης διάλυσης της ΕΛ.ΑΣ. αλλά κυρίως λόγω της μόνιμης εγκατάστασης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι τυφλωμένοι από το φυλετικό τους μίσος εναντίων των Ελλήνων θα προσπαθούν να εφαρμόσουν τις πρακτικές του ‘’ πολιτισμού’’ τους !!!
 Αρωγοί στα άθλια σχέδια της κυβέρνησης τα γνωστά της δεκανίκια Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ  και ΠΟΤΑΜΙ.  Ταυτόχρονα η γάγγραινα του πολυπολιτισμού απειλεί άμεσα και έμμεσα την κοινωνία μας. Άσχετοι και αμόρφωτοι υπουργοί έχουν αναλάβει κρίσιμα πόστα και υπουργικούς θώκους ( Μουζάλας , Πολάκης).
Στα εθνικά θέματα η κυβέρνηση συνεχίζει τη προδοσία των προηγούμενων στο θέμα του Μακεδονικού ζητήματος, του Αιγαίου, της Κύπρου και σε κάθε Εθνικό θέμα. Ο τελευταίος εκτρωματικός νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης έδειξε ξεκάθαρα ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ , ΝΔ δίνουν λυσσαλέα μάχη απέναντι στις αξίες των Ελλήνων. Αξίες όπως ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Απέναντί τους μόνο το γνήσιο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής . Το κίνημα που εξέλεξε Βουλευτές ακόμα και μέσα από τις φυλακές. Εν αντιθέσει με άλλους που δαπάνησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ατέλειωτες ώρες παρουσίας στα κανάλια της διαπλοκής. Η Χρυσή Αυγή πολεμήθηκε και λοιδορήθηκε όσο κανείς.  Πολεμήθηκε με κάθε μέσο, γιατί βοήθησε τον Ελληνικό λαό, γιατί αποκάλυψε με ατράνταχτα ντοκουμέντα δεκάδες περιπτώσεις διαφθοράς και διαπλοκής και γιατί είναι η μόνη που στέκεται αγέρωχα απέναντι στο σάπιο και διαφθαρμένο καθεστώς. Συγκεντρώνοντας άξιους αγωνιστές στις τάξεις της ( τον ανθό της Ελληνικής κοινωνίας) και μπροστάρη το γενικό γραμματέα Νίκο Μιχαλολιάκο θα είναι σύντομα η Εθνική αντιπολίτευση με τη δύναμη που μας δίνει ο Ελληνικός λαός, οι ιδέες και οι αξίες μας. Κάθε Έλληνας πατριώτης οφείλει να πυκνώσει τις τάξεις μας. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ-ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ.