Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του Οχυρού Νυμφαίας στην Ροδόπη-Περιοδεία συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου στη Κομοτηνή



Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017,κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις της Θράκης, παρουσία του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου, τίμησαν τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού στρατού, οι οποίοι πολέμησαν εναντίον των Γερμανών τον Απρίλιο του 1941.



Η τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης, το προσκλητήριο νεκρών και η εξιστόρηση της μάχης, συνοδευόμενη από κόκκινους καπνούς και τους ήχους των όπλων, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης. Ο συναγωνιστής Γρέγος με έκδηλη υπερηφάνεια για τους ένδοξους υπερασπιστές της Πατρίδας μας, κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, τιμώντας την ανδρεία των Αθάνατων ηρώων μας.
Στην συνέχεια ξεναγήθηκε στα ενδότερα μέρη του οχυρού και θαύμασε την αμυντική θωράκιση της Πατρίδας μας η οποία κατασκευάστηκε από τον Ιωάννη Μεταξά.




Μετά τον περσινό εξευτελισμό όλων των δημοκρατικών κομμάτων που έλαμψαν δια της απουσίας τους από την εκδήλωση , φέτος και υπό τον φόβο ενός νέου εξευτελισμού λόγω της πάγιας πλέον παρουσίας της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκαν να παρευρεθούν όλοι οι ντόπιοι βουλευτές, αλλά και στελέχη της ΝΔ από γειτονικό νόμο.



Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων



Με τον πρόεδρο του πανελλήνιου συλλόγου Πομάκων




Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο βουλευτής πραγματοποίησε μαζί με συναγωνιστές της Τ.Ο. Κομοτηνής περιοδεία στην Κομοτηνή. Σε γνωστό κατάστημα μαζικής εστίασης συναντήθηκε με κατοίκους για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδας μας και όλες τις οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, απόρροια της ανόδου του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος.





Στη συνέχεια επισκέφτηκε χωριά όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές θέσεις και του κυβερνητικού προγράμματος του Κινήματός μας, καθώς και καταγραφή των πάσης φύσεως προβλημάτων των κατοίκων των δημοτικών διαμερισμάτων.








Ο συναγωνιστής προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής να μην χάνουν την πίστη τους, τονίζοντας τους να εμπιστεύονται και να στηρίζουν την Χρυσή Αυγή στον Αγώνα που κάνει για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.
Περισσότερες φωτογραφίες
Με τον Πρόεδρο των κτηνοτρόφων