Αντώνης Γρέγος για την διαπλοκή στον Αθλητισμό: «Αντί να εξυγιάνετε το χώρο, συνεχίζετε να τον σπιλώνετε» - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μια εκτενή ανάλυση έκανε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια της Βουλής, Αντώνιος Γρέγος ως Ειδικός Αγορητής στο σχέδιο Νόμου σχετικώς με την Κύρωση για τον τομέα του Αθλητισμού.
Ο Συναγωνιστής Γρέγος απαρίθμησε επιγραμματικώς τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν τον Αθλητισμό και επεσήμανε την νοσηρή κατάσταση που κατατρύχει γενικώς το χώρο της Αθλήσεως. Όπως χαρακτηριστικώς ανέφερε η κυβέρνηση δεν προάγει τα Ιδανικά, τις Αξίες και τα οφέλη του Αθλητισμού, ούτε φυσικά φαίνεται να είναι στις προτεραιότητές της η προώθηση ενός οργανωμένου συστήματος αθλήσεως.
Η αναξιοκρατία, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι υπόγειες συναλλαγές αποτελούν ανασχετικούς παράγοντες οικοδομήσεως ενός υγιούς και αρτίως οργανωμένου αθλητικού συστήματος ενώ ταυτοχρόνως μαρτυρούν ένα κράτος χωρίς αθλητική παιδεία.
Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Γρέγος κατήγγειλε ότι οι δεσμεύσεις της κυβερνήσεως για «πάταξη της διαφθοράς» δεν ήταν τίποτε άλλο από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και λεονταρισμούς. Ειδικώς, υπογράμμισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διέπεται από επιχειρηματικά και μικροπολιτικά συμφέροντα, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη εξυγιάνσεώς του.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Γρέγος τόνισε ότι το πνεύμα και οι διατάξεις του παρόντος νομοσχεδίου βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις ισχύουσες και επικρατούσες συνθήκες και αντιμάχονται ένα συντεταγμένο και οργανωμένο σύστημα Αθλήσεως, το οποίο σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα προήγε την ευγενή Άμιλλα, τη Συναγωνιστικότητα και θα ανέπτυσσε την αθλητική συνείδηση των φιλάθλων στην ορθή της βάση.
Δευτερολογία Συναγωνιστή Γρέγου για το νομοσχέδιο του υπ. Αθλητισμού