Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής την εθνομηδενιστική κυβέρνηση για την ενδοτική στάση της στα εθνικά θέματα κατά την συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους υπουργούς Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως συζητάμε για ακόμη μια προανακριτική, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Για παράδειγμα για το σκάνδαλο του Χρηματιστήριου, σχηματίστηκε δικογραφία το 1999, το 2009 βγήκε βούλευμα και πριν λίγες μέρες όλοι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν!
Η αριστερά δεν είναι αμέτοχη σε όλα αυτά τα σκάνδαλα, καθώς συμμετείχε στους ΟΤΑ, αλλά και κυβερνά την Χώρα τα 3 τελευταία χρόνια. Επιπλέον, δεν ξεχνούμε πως η αριστερά έδωσε συγχωροχάρτι σε Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές τάσσονται υπέρ της συστάσεως προκαταρκτικής επιτροπής, καθώς πάγια θέση είναι να έλθουν όλα στο φως! Εν αντιθέσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν στην επιτροπή για την Novartis να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, ούτε πρακτικά. Όλα στο σκοτάδι δηλαδή...
Για το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας υπογράμμισε πως με συντονισμένες ενέργειες των ΜΜΕ των νταβατζήδων και του πολιτικού συστήματος επιχειρείται αυτό να θαφτεί.
Αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ που μίλησε για "αξιοπρέπεια "Μακεδόνων" εκτός "Μακεδονίας", απαντώντας του ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες και οι Σκοπιανοί σλάβοι! Ο Ζάεφ δημιουργεί θέμα "μακεδονικής" μειονότητας στην Πατρίδα μας και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση αδιαφορεί.
Οποιαδήποτε παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σφετεριστές Σκοπιανούς συνιστά προδοσία και οι Χρυσαυγίτες θα αντισταθούν με κάθε μέσο, όπως προβλέπει το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Αναφέρθηκε στην δήλωση του Ερντογάν στην Κομοτηνή που μίλησε για "4 βουλευτές του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και τους κάλεσε να δηλώσουν αν η "μητέρα Πατρίδα τους είναι η Τουρκία". Απαντώντας στις τουρκικές προκλήσεις δήλωσε πως η Πατρίδα της καρδιάς μας φτάνει μέχρι την Αδριανούπολη, την Τραπεζούντα, την Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη.
Για την πρόσφατη δήλωση του State Department που καλεί τις "δύο κοινότητες στην Κύπρο να εκμεταλλευτούν ακριβοδίκαια τους πόρους" τόνισε πως ΗΠΑ και Ευρώπη μας έχουν ξεπουλήσει χάριν της Τουρκίας. Η μόνη απάντηση που καταλαβαίνει η Τουρκία, είναι η απάντηση της ισχύος.
Κατήγγειλε την κυβέρνηση πως έχει αφήσει τους 2 Έλληνες  στρατιωτικούς στο έλεος της Τουρκίας, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε την τουρκική άποψη ότι οι Έλληνες πέρασαν σε τουρκικό έδαφος.
Έκλεισε την τοποθέτησή του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Μας λέτε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές, μα εμείς είμαστε το αύριο και εσείς είσαστε το χθες!"