Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Βεργίνας για την Μακεδονία μας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

    

Την ώρα που οι διοργανωτές έβγαζαν ανακοινώσεις στο διαδίκτυο για αναβολή της εκδήλωσης λόγω κακοκαιρίας, οι Χρυσαυγίτες ήταν ήδη στην Βεργίνα και διαδήλωναν!
Νωρίτερα το απόγευμα και παρά την έντονη βροχόπτωση οι συναγωνιστές μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, Αντώνη Γρέγο, Χρήστο Χατζησάββα και Σωτηρία Βλάχου ξεκινώντας από την πόλη της Βέροιας, πραγματοποίησαν μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία με δεκάδες αυτοκίνητα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μάλιστα έφτασαν πρώτοι στον χώρο του προγραμματισμένου συλλαλητηρίου, στην κεντρική πλατεία της Βεργίνας, όπου έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό και θέρμη.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι άρχισε να συρρέει κόσμος από κάθε γωνία της Ημαθίας αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να γίνει τελικά το συλλαλητήριο με όσους Έλληνες και Ελληνίδες καταφέρουν να βρεθούν στην ιστορική πόλη της Μακεδονίας.


Πατριωτικά και Εθνικιστικά συνθήματα γέμισαν την ατμόσφαιρα, και σε πείσμα της κακοκαιρίας και της σύγχυσης που δημιούργησαν οι ανακοινώσεις αναβολής και τελικά της πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου, η Βεργίνα, ο ιερός και ιστορικός αυτός τόπος όπου βρίσκονται οι μακεδονικοί βασιλικοί τάφοι των Αιγών, γέμισε με γαλανόλευκες και χιλιάδες Έλληνες που αντιστέκονται στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Και από την Βεργίνα ο Ελληνικός Λαός έστειλε άλλο ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε λογής εθνομηδενιστές, «αριστερούς» και «δεξιούς», φωνάζοντας με όλη τη δύναμη της ψυχής του: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για να πέσει η εθνομηδενιστική χούντα των Σύριζα-Ανέλ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!





Παλμός από την νεολαία
Πλάνα από το συλλαλητήριο