Μήνυμα Νίκης από την εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής: “Να ξανακάνουμε την Περιφέρεια Αττικής Ελληνική!” Φωτορεπορτάζ






Μέσα σε ενθουσιώδες εθνικιστικό κλίμα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Παλαιό Φάληρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Περιφερειακών Συμβούλων και το πρόγραμμα της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική".
Εκατοντάδες πολίτες της Αττικής έστειλαν μήνυμα αποδοκιμασίας στις προηγούμενες καταστροφικές διοικήσεις και παράλληλα ηχηρό μήνυμα Νίκης για την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Ηλία Παναγιώταρο.
Κεντρικό σύνθημα της παράταξης που διεκδικεί με υψηλά ποσοστά την δυναμική επανεκλογή της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι "να ξανακάνουμε την Περιφέρεια Αττικής Ελληνική!".
Μετά την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε πως το βράδυ της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα δώσει ακόμα ένα μεγάλο χαστούκι στο ανθελληνικό σύστημα εξουσίας και θα τους δείξει ότι μπορεί να τους περάσει και στις εθνικές εκλογές.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Περικλής Μουλιανάκης, ο οποίος θύμισε πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε υπό αντίξοες συνθήκες μέσα από τα κελιά της Τιμής και πέτυχε ένα σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα που συντάραξε όλο το σύστημα. 
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε αρχικά στους ταλαίπωρους "αντιφασίστες" που προσπάθησαν μάταια πάλι να παρεμποδίσουν ακόμη μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε πως με την Περιφερειακή διοίκηση Δούρου βιώσαμε την αριστερά σε όλο της το.... μεγαλείο από την ορκωμοσία του βουνού μέχρι τους πνιγμένους στην Μάνδρα και τους καμένους στο Μάτι.
Στην συνέχεια ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέλυσε τις βασικές θέσεις του προγράμματος της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" με κεντρικό γνώμονα την ασφάλεια, την διαχείριση απορριμάτων, τον πολιτισμό, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της λαθρομετανάστευσης, την φροντίδα των αδέσποτων και το κοινωνικό πρόγραμμα για τα ΑΜΕΑ.
Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Χρύσης, ο οποίος είναι άτομο με κινητικά προβλήματα σημείωσε τον ιερό λόγο που όλοι οι Συναγωνιστές δίνουν τον πολιτικό Αγώνα στο πλευρό της Χρυσής Αυγής.  


Τελευταίος στο βήμα καταχειροκροτούμενος ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος έδωσε το στίγμα της εκλογικής μάχης των Εθνικιστών σε όλες τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της Χώρας και της Αττικής.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είμαστε η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει και έχει ξεσηκωθεί σε κάθε γωνία της Πατρίδας ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας. Απέναντι στην λαϊκή βούληση στέκεται και η νεοφιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με τα λόγια του ίδιου της του προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη δεσμεύτηκε για την εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε λαϊκή ούτε δεξιά! Σημείωσε πως η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν είναι τυχαία και σύντομα θα γίνει πλειοψηφική. Επισήμανε ακόμη πως δεν πιστεύουμε σε ένα άθεο κράτος, αλλά στο θεϊκό κράτος των Ελλήνων που δεν μπορούν οι εθνομηδενιστές να το διαλύσουν. 
Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως δεν σεβόμαστε την Ευρώπη των Βρυξελλών και των τοκογλύφων, αλλά μαχόμαστε για την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχή να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.