Τ.Ο Καβάλας: Ενημερωτική δράση σε Χρυσούπολη και Νέα Καρβάλη

 
Τ.Ο Καβάλας: Ενημερωτική δράση σε Χρυσούπολη και Νέα Καρβάλη  
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της Ν.Ε. Καβάλας, κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε εφημερίδες και φυλλάδια στην λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης, χθες 28 Αυγούστου 2012. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η παρουσία μας προκάλεσε τον ενθουσιασμό και δημιούργησε ένα πολύ θετικό κι ελπιδοφόρο κλίμα.
Επίσης, η είδηση της παρουσίας μας στην μικρή κοινωνία της Χρυσούπολης...
διαδόθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να συρρέει στην λαϊκή. Το έντυπο υλικό μας έγινε γρήγορα ανάρπαστο με τους περισσότερους να ζητούν δεύτερη και τρίτη εφημερίδα, προκειμένου να τις προσφέρουν σε φίλους και συγγενείς τους. Πολλοί μάλιστα ζητούσαν μπλουζάκια, όπως επίσης και να εγγραφούν ως υποστηρικτές του κινήματος. Εν συνεχεία, το εναπομείναν έντυπο υλικό μοιράστηκε στα καταστήματα πέριξ της λαϊκής αγοράς.
Με αφορμή την παρουσία των δύο πολιτευτών μας, συναγωνιστών Χρήστου Καπετάνιου και Δημητρίου Γρίβα, οι φίλοι του κινήματός μας (και όχι μόνο) είχαν την δυνατότητα να τους εκφράσουν τις ανησυχίες τους για τα εθνικά ζητήματα, όπως τον ενδοτισμό των συγκυβερνόντων με το εθνοκτόνο μνημόνιο και ιδίως την κοσοβοποίηση της Θράκης, γεγονός που είναι πιο αισθητό στην περιοχή μας.
Κατόπιν, το κλιμάκιο συνέχισε την ενημερωτική του δράση στην Νέα Καρβάλη, όπου εκεί μοιράστηκαν τα τελευταία εναπομείναντα φυλλάδια και εφημερίδες, με τους εκεί ντόπιους κατοίκους -για ακόμη μια φορά- να υποδέχονται τους συναγωνιστές, επίσης, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό.
Χ Ρ Υ Σ Η  Α Υ Γ Η  Π Α Ν Τ Ο Υ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!